![]() |
Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...
Quote:
|
4 Attachment(s)
poze si un mic filmulet .https://www.youtube.com/watch?v=INWVMeO9Q88
|
Quote:
|
Ce ti-au facut stopurile alea de ti-ai batut joc de ele ?
|
Quote:
pacat..poate mai primeste cativa cai in plus cu stopurile asa:rolleyes2 |
daca la om asa ii place.....masina are demult stopurile tuningate daca nu ii placea facea ceva in privinta lor:-)eu zic sa puna si pe faruri chestii dinalea:lol:
|
Quote:
|
stopurile nu va ramane asa , va fi negre total , dar momentan am facut altele mai importante , si anume ulei grup schimbat , rulmenti verificati si vaselina noua , claxon care nu mai mergea , si schimbat gumele fata cu unele mai inguste , cele 215 care le aveam . imi atingeau cand viram maxim , asa ca am pus 195,acum nu mai sunt probleme .
|
Quote:
on.ai o masina frumoasa,renunta,la tuningul asta facut pe 2 lei! |
Quote:
|
In aceasta seara chiar am urmarit diverse topicuri cu diferite e30-uri de pe acest forum, vreau sa imi cumpar ceva de genul si am vrut sa vad cum sta treaba :D Insa acest topic chiar l-am citit cap coada :shock:. Ca idee in 28 de pagini am vazut:
- aceleas masini ca in prima pagina - sfaturi pentru un corp sanatos :workout: - cum poti economisi 3 4 sute de euro cu un spray negru si o rola de banda izolatoare Poate in viitor vedem ceva facut si din inima (pasiune) un timp , un plafon face oricine :D Numai bine :) |
Quote:
|
poi ......
1 ma refeream in primele pagini 2 banda izolatoare are legatura cu stopurile 3 un set de faruri + stopuri modificate costa 3 4 sute e u ai rezolvat mai usor cu banda si spray 4 ca o masina o poti omora apasand o simpla pedala , insa de reparat este mult mai greu Eu ti-am spus ce am vazut nu am nici o problema cu tine sau cv de genul :) BAFTA! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ti-ai batut joc de masina asta. Eu unul, imi doresc un E30, dar cine ar fi nebun sa il cumpere pe al tau, si sa bage banii in el !? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning