![]() |
re: E36 - Jumy 4.4 V8 Supercharged Drift Project
Quote:
Multe salutari lui Augustin, e grav! |
3 Attachment(s)
:))
Multumim Razvan DoiShpe ..ca vorba aia.. v12 nu ne jucam CU CUPLU ! Numai bine si spor la proiect ! Masina e GRAWA .... a 1 a e degeaba , absolut incontrolabila cat de fin ai tura motorul tot in fortza pleaca , a 2 a e pe jos si ea iar a 3 a este exact ce trebuie . Toate acestea cu cauciucuri 225/45/17 ~1.8bar Directia colaboreaza chiar mai bine ca inainte ...poate si datorita fortzei ..aproape duble ! Mai exact ... a 2 a se poate pleca lejer de pe loc ...apoi daca-mi scap piciorul pe acceleratie o ia in gol ... a 3 a schimbata umpic agresiv este...Treaba! Ceea ce-mi place cel mai mult este ca in treapta 3 , masina se poate controla datorita cuplului ..spre diferenta de turbo unde ...daca ai scapat boost-ul ..say hello! Cutia de viteze nu stiu daca o sa ma tina tot anul ..pare a fi destul de uzata ..mai ales cand schimb repede 1-2 ... din 3-2 nu am schimbat inca dar..sper sa nu fie problem ! Intr-un cuvant s-a meritat efortul 100% ! A iesit exact cum imi doream... excesiv de agresiva si totodata controlabila. Multumiri in continuare tatalui meu si celor care ne-au ajutat ! |
Quote:
Felicitari!..Masina arata Grav rau:shock:....S-a meritat tot efortul depus....Cand ai timp sa faci si tu un filmulet;);) |
1 Attachment(s)
Multa bafta cu masina! :evil:
|
Acel print va fi dat jos doar in cazul in care gasesc un sponsor serios care doreste sa "deghizeze" masina dupa bunul sau plac !
Pana atunci ramane exact cum ati vz in pozele de mai sus ... poate pentru tot anul ! |
Foarte frumos proiectu ,l-am urmarit de la inceput, unu din cele mai reusite proiecte de pe tot internetu,imi place masina la nebunie. Sa ai parte de ea si multa bafta.
P.s. maine dimineata iti pun jantele la curier, te sun |
3 Attachment(s)
Cateva shoot-uri din emisiunea "La Volan" difuzata pe digi sport si digi 24.
Emisiunea a fost pe data de 24 aprilie ! :arrow: |
A iesit extraordinar , multumesc foarte mult intregii echipe de la Digi Sport !
Watch- HD Cum am mai spus.. masina ruleaza excelent :lol: ! Nu uitati , in data de 7-8Aprilie va avea loc la Casa Poporului prima Etapa Nationala de Drift! |
Nu uitati , in data de 7-8Aprilie va avea loc la Casa Poporului prima Etapa Nationala de Drift![/QUOTE]
Foarte fain a iesit masina. Felicitari tie si tatalui tau. Nu toti au asa parinti. Nu mai este la Iasi pe 7-8 aprilie? Pe cand s-a amanat etapa de la Iasi? Multumesc. |
Quote:
Nu mai este la Iasi pe 7-8 aprilie? Pe cand s-a amanat etapa de la Iasi? Multumesc.[/QUOTE] Runda 1 /// 7-8 Aprilie - Bucuresti - Piata Constitutiei Runda 2 /// 28-29 Aprilie - Iasi - Era Shopping Park Runda 3 /// 26-27 Mai - Suceava - Shopping CITY sau Runda 3 /// 1-3 Iunie - Bucuresti - Piata Constitutiei Runda 4 /// 16 -17 Iunie - Brasov Runda 5 /// 6 - 8 Iulie - Bucuresti - Piata Constitutiei Runda 6 /// 10 - 12 August - Constanta - KOE & GTT ////////// 18 -19 August - Constanta - JDM All Stars & FD1 Runda 7 /// 7-9 Septembrie - Bucuresti - Piata Constitutiei Runda 8 /// 29-30 Septembrie - Brasov |
E pe degeaba la Bucuresti?
|
1 Attachment(s)
Pe degeaba nici aerul pe care il respiram nu mai este !
Iti dai seama ca va fi o taxa mica.. 10-20 ron + ca este si SIAMB ! Azi a fost o zi de pregatire.. spalare.. interior /exterior :lol: montat filtru de benzina ... am polishat finala(evacuare) ... A mai vopsit tata pe la articulatie.. S-au mai pus niste inaltatoare pe spate...dar tot cred ca va atinge cauciucul de aripa . Asta e trebuie suspensie dar altadata ..:lol: Tzaka paka... am mai legat cu shoricei una alta , am dat bordu cu SILICON ca imi place mult sa arate bibelou.. Mi-am lustruit casca :lol::lol: am sters-o am facut-o bobok ! Mi-am spalat manusile de DRIFTING :oops: . Si cam atat ! |
Ce e ala SIAMB?
|
Quote:
http://www.siamb.ro/ e bine acum Morph? |
Quote:
@topic: Marfa Jumy, arata foarte frumos asa la interior...mai mare dragu sa te urci in ea. P.S. Daca ai ajuns la polishat casca si spalat manusile...esti dincolo de orizont |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning