![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
mai bine lasati discutiile aberante si puneti si voi poze cu gordina din stefanesti. vreau sa vad si io poze cu ea.
|
dc ti se pare k e o discutie aberanta:evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunt curios si eu cate din masinile astea exotice care ocolesc gropile romanesti sint achitate? Sau mai bine zis inchiriate/lease :) Abarenta? Cand vom vedea drumurile romanesti fara gropi si populatia fara grandomani care nu au pic de respect asupra legilor si vom vedea o tara cu acidente mortale scazute atunci putem spune ca sintem si noi o tara civilizata.
|
mda...probabil daca ar fii an electoral in fiecare luna...ar asfalta strazile zilnic...aberant, dar e romania...
|
2 Attachment(s)
Am si eu o intrebare! Stie cineva masina asta? as vrea detalii (pe privat daca se poate) --- gen in mana cui a fost, daca a fost intretinuta cum s-a mers cu ea! doar cunoscatorii !
|
cam doarme lumea pe aici .. chiar nimeni n-a vazut-o? nu-si poate da cu parerea?
|
sincer nu am vazut masina:P .. dar am si eu o mica int .. in mioveni .. e o fabia ..belea rau .. DSL parca are la nr .. stie careva ceva dsp ea?:P
|
Pot sa pun si eu poze cu campioana?
|
bineinteles
|
Quote:
oricum, mi-a sarit ieri o ibiza galbena, era in coloana de campanie PRM Stefanesti, mi s-a parut ca avea 2 usi dar am aveam viteza mare si n-am apucat s-o vad bine. oricum, sa stii ca eu unul ma uit dupa ibize galene:)) ca mai vazusem una condusa de-o blonda fraiera si daca chiar asta e, atunci nu ti-o recomand:))))) |
Quote:
e a unui coleg de-al meu... invata in economic si e din mioveni... masina o puteti vedea pe www.rpmclub.3x.ro .... |
Quote:
am vazut seat'u asta intr-un parc auto... nush ce sa zic de el... nu l-am vazut pe strada.... nu o fi din pitesti (poate c. d. arges, c. lung, mioveni.... ) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning