Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Pitesti (poze cu masini de aici) (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/2316-pitesti-poze-masini.html)

sco211 05-05-08 19:41

Re: Pitesti (poze cu masini de aici)

mai bine lasati discutiile aberante si puneti si voi poze cu gordina din stefanesti. vreau sa vad si io poze cu ea.

cristy_sofy 05-05-08 21:34

dc ti se pare k e o discutie aberanta:evil:

AG_XX_VLO 05-05-08 21:38

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 1516413)
mai bine lasati discutiile aberante si puneti si voi poze cu gordina din stefanesti. vreau sa vad si io poze cu ea.

l-am vazut eu pe 26 luna trecuta pe la podu viilor scotea un pik de fum :lol:

sco211 06-05-08 01:54

Quote:

Originally Posted by cristy_sofy (Post 1516640)
dc ti se pare k e o discutie aberanta:evil:

pt ca nu au nici un scop...

Marius_mym89 10-05-08 21:22

Quote:

Originally Posted by cristy_sofy (Post 1515280)
de cateva zile se plimba unu prin gavana cu un ferari argintiu:lol: cu numere de italia,saracu' ce sa chinuie sa ocoleaca gropiile:D

l-am vazut si eu zilele trecute....era parcat in fata la magic langa Bratianu ;)

DAFTEK 11-05-08 00:09

Sunt curios si eu cate din masinile astea exotice care ocolesc gropile romanesti sint achitate? Sau mai bine zis inchiriate/lease :) Abarenta? Cand vom vedea drumurile romanesti fara gropi si populatia fara grandomani care nu au pic de respect asupra legilor si vom vedea o tara cu acidente mortale scazute atunci putem spune ca sintem si noi o tara civilizata.

sco211 11-05-08 02:54

mda...probabil daca ar fii an electoral in fiecare luna...ar asfalta strazile zilnic...aberant, dar e romania...

Eugen_TL 12-05-08 14:19

2 Attachment(s)
Am si eu o intrebare! Stie cineva masina asta? as vrea detalii (pe privat daca se poate) --- gen in mana cui a fost, daca a fost intretinuta cum s-a mers cu ea! doar cunoscatorii !

Eugen_TL 18-05-08 14:51

cam doarme lumea pe aici .. chiar nimeni n-a vazut-o? nu-si poate da cu parerea?

rAdU87 18-05-08 17:48

sincer nu am vazut masina:P .. dar am si eu o mica int .. in mioveni .. e o fabia ..belea rau .. DSL parca are la nr .. stie careva ceva dsp ea?:P

bobby_gsi2 19-05-08 00:08

Pot sa pun si eu poze cu campioana?

rAdU87 19-05-08 01:46

bineinteles

22VIN 19-05-08 20:37

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1539712)
cam doarme lumea pe aici .. chiar nimeni n-a vazut-o? nu-si poate da cu parerea?

ma... ideea e ca poate fi peste tot. in arges sunt 3 orase mai mari (pitesti curtea de arges si campulung) si mai multe orase mai mici si tot asa. nu se stie unde e, pentru ca aici nu prea sunt useri de peste tot si daca sunt sunt putini...
oricum, mi-a sarit ieri o ibiza galbena, era in coloana de campanie PRM Stefanesti, mi s-a parut ca avea 2 usi dar am aveam viteza mare si n-am apucat s-o vad bine. oricum, sa stii ca eu unul ma uit dupa ibize galene:)) ca mai vazusem una condusa de-o blonda fraiera si daca chiar asta e, atunci nu ti-o recomand:)))))

madutz2006 19-05-08 22:32

Quote:

Originally Posted by rAdU87 (Post 1539926)
sincer nu am vazut masina:P .. dar am si eu o mica int .. in mioveni .. e o fabia ..belea rau .. DSL parca are la nr .. stie careva ceva dsp ea?:P

e a unui coleg de-al meu... invata in economic si e din mioveni... masina o puteti vedea pe www.rpmclub.3x.ro ....

madutz2006 19-05-08 22:37

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1529235)
Am si eu o intrebare! Stie cineva masina asta? as vrea detalii (pe privat daca se poate) --- gen in mana cui a fost, daca a fost intretinuta cum s-a mers cu ea! doar cunoscatorii !

am vazut seat'u asta intr-un parc auto... nush ce sa zic de el... nu l-am vazut pe strada.... nu o fi din pitesti (poate c. d. arges, c. lung, mioveni.... )

All times are GMT +2. The time now is 02:54.

- Copyright 2026 4Tuning