![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
2 Attachment(s)
Salut, multumesc pentru bad boy, treaba foarte buna, baieti de treaba.
Pun 2 poze facute cu telefonul, cand o sa am un aparat la indemana fac cu aparatul si postez. Ms inca o data. |
salut cata, pot trece luni la voi pentru prelungirile alea la ibiza?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
ok. see u there! :D
|
3 Attachment(s)
Salut , am si eu o bara de finisat , ca apoi sa o duc direct la vopsit , trimite-mi si mie un PM cu pretul .
Mersi anticipat. Attachment 2032601Attachment 2032602Attachment 2032603 |
4 Attachment(s)
poze cu bara la finisaj....
|
14 Attachment(s)
o modificare la golanu meu, iar restu poze spion :D reparare prag la un E classe si o oglinda reparata partial( nu am mai apucat sa vad si finalul)
multumesc baietilor de la Custom Garage si o sa revin cu proiectele viitoare |
Lucrari de lucrari ce sa mai.
Cata vb zilele aste ca am iar nevoie de ajutorul vostru ca intotdeauna. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
cat ma costa si pe mine un bad boy + proiectoarele astupate ?:D
|
2 Attachment(s)
Salut, spune-mi te rog ca sa dau o fuga de la GL la Bucuresti, poti sa ma ajuti cu montajul unui set de praguri replica Cupra 1m pe un Toledo 2003. Pragurile sunt finisate destul de bine, sunt aduse de pe ebay de la carlovincriminas polonia din grp. Daca da cam cat timp ti-ar lua si eventual daca luni sau marti in caz ca reusesc sa imi iau liber daca poti face montajul?
Cat m-ar costa montajul lor asa pe masina, si eventual cat m-ar costa sa mi le faci una cu masina, cel putin pe partea din fata a lor unde au contact cu pragul masinii ca sa nu imi intre mizerie acolo?si dupa ma descurc eu cum fac sa le vopsesc asa pe masina direct(daca poti sa imi dai preturile ptr fiecare varianta) Prima poza este de pe net cu model de prag, iar cea de-a 2-a este masina mea. Multumesc |
Ieri am pus la baieti Xenon in proiectoare la o Astra G si s-au miscat repede si bine. Ms.baieti
|
Salut baieti,
Cand va gasesc si eu intr-o zi mai pe seara asa (in jur de ora 7-8 ) ca vreau sa vin sa vorbim de niste stalpi interiori cu suporti de tweeter? Spor la treaba in continuare. |
1 Attachment(s)
salut, sunt baiatu din craiova, uite ce vreau sa fac la bara din spate, vreau sa mi tai colturile alea si sa mi astupi stema si maneru de la haion, imi lasi si mie un pm cu pretul separat, ms
|
2 Attachment(s)
Bad boy sa fie aceelasi cu capota si scos bandouri usi , un pret te rog
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning