Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - Un fiat si un 10 in engleza... (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/228653-punto-fiat-10-engleza.html)

rove andy 21-10-11 19:45

Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

lasa man ca o facem noi bine maine daca aduce adi alea:D

sike 21-10-11 19:53

Quote:

Originally Posted by rove andy (Post 4660863)
lasa man ca o facem noi bine maine daca aduce adi alea:D

Noroc cu voi man ca m-ai exista si oamenii cu caracter in orasul asta ca altfel o luam razna ...sa vad maine cum am programul ca daca nu vine adii vin eu ;) am facut noi atatea la ea o scoatem la cap si cu asta :lol: :shock: ,baga id-ul meu de mess ...danasel_silviu ca nu am id-ul tau mai vorbim si noi una alta ca azii nu prea am apucat sa nu uitii mainee sa imi zicii ce surpriza facii la buburuza ta :oops: sa nu dai prea tare cu ea de pamant sa o lovestii :lol: sant si eu nebun cu masina si cu banii bagatiii in ea dar nici cu tine nu mi-e rusine stii ce imi zicea colegul tau nelutu aseara a desfacut roata si facea buah estii nebun suspensie noua placute noi capaete noi poi asta nu are nici un joc :lol::lol: da la care se uita la mine si imi zice auzii da tu ai o pasiune cu masina asta :lol::lol:

Te salut!! ,

rove andy 21-10-11 19:59

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4660891)
Noroc cu voi man ca m-ai exista si oamenii cu caracter in orasul asta ca altfel o luam razna ...sa vad maine cum am programul ca daca nu vine adii vin eu ;) am facut noi atatea la ea o scoatem la cap si cu asta :lol: :shock: ,baga id-ul meu de mess ...danasel_silviu ca nu am id-ul tau mai vorbim si noi una alta ca azii nu prea am apucat sa nu uitii mainee sa imi zicii ce surpriza facii la buburuza ta :oops: sa nu dai prea tare cu ea de pamant sa o lovestii :lol: sant si eu nebun cu masina si cu banii bagatiii in ea dar nici cu tine nu mi-e rusine stii ce imi zicea colegul tau nelutu aseara a desfacut roata si facea buah estii nebun suspensie noua placute noi capaete noi poi asta nu are nici un joc :lol::lol: da la care se uita la mine si imi zice auzii da tu ai o pasiune cu masina asta :lol::lol:

Te salut!! ,

man pan la urma bagam piese bune pt siguranta noastra ca mie unu nu mi-ar convfenii sa-mi sara cv de la masina in mers:D. astept suspensia(a 3 a pan acu) si at ma hotararasc cat de jos o las:D:X astept sa fac rost de cateva mil ca as vrea sa-mi iau 4 oz racing pe 14 .2 le am montate pe masina:X:X:X

sike 24-10-11 10:13

4 Attachment(s)
Salutare tuturor ,pana la urma am rezolvat cu capatul acela de planetara s-a montat unul nou ,multumesc baietilor (rove,nelutu si alin) ..O sa pun si ceva poze :arrow:

Urmeaza ca in zilele urmatoare sa ma ocup de haion si capota ..sper ca vremea sa ma lase sa lucrez :-)

Va salut!

sike 24-10-11 13:57

6 Attachment(s)
ASTEPT O PARERE O IDEE ,CAM CE CULOARE SA VOPSESC JANTELE?

Devu 24-10-11 15:57

Pe albastru ar merge roz, rosu, mov, portocaliu...

bogdan650 24-10-11 16:57

din ce ai photoshopuit tu acolo ... alb sau galben :)

sike 24-10-11 20:57

Quote:

Originally Posted by bogdan650 (Post 4666543)
din ce ai photoshopuit tu acolo ... alb sau galben :)

Jokerman mi-a facut toata treaba cu photoshopul ,ca eu sunt prafet :lol: o sa vad iarna asta ce culoare aleg as merge pe galben chiar si un rosu portocaliu in sfarsit ,o sa vad saru'mana de idee si imi pare rau ca nu ne-am vazut :???:

Te salut!

sike 24-10-11 20:58

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4666405)

Bune ideii imi dai o sa vad ce o sa aleg iarna asta :lol:

promiseland 24-10-11 23:00

daca tot ti sa pus pat sa le "spoiesti" :D de ce nu le faci chiar in culoarea masinii?

sike 25-10-11 12:30

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 4667435)
daca tot ti sa pus pat sa le "spoiesti" :D de ce nu le faci chiar in culoarea masinii?

Salut man ce sa zic le-am avut pe celalalte dinainte astora in culoarea masini si parca as incerca si altceva ,o sa vad la iarna cand o sa le dau jos si o sa am mai mult timp sa le bibilesc' cert e ca buza o voi polisha si sa vad dupa ce iese :shock: Mersii de sfat!

Te salut!

sk8erboy16 25-10-11 21:20

Salutare domnu' c subtil ai făcut tu pozele. Nici nu am observat.

marius3030 25-10-11 22:37

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4666405)

Devu stie ce spune de ROZ!try it!!!;)

sike 26-10-11 09:47

Quote:

Originally Posted by sk8erboy16 (Post 4669314)
Salutare domnu' c subtil ai făcut tu pozele. Nici nu am observat.

Stima ,direct camera ascunsa :shock: , sa vad lumea ce harnicii suntetii ;)

Te salut!

sike 26-10-11 09:49

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4669518)
Devu stie ce spune de ROZ!try it!!!;)

Mersi de sfat man ,o sa vad akuma in iarna la ce culoare raman pentru ca o sa am mai mult timp ,o sa pun tablele si atunci fiind date jos de pe masina o sa imi fi-e mai usor :-P .. Numai de bine!

Te salut!

All times are GMT +2. The time now is 11:50.

- Copyright 2026 4Tuning