![]() |
Re: Turbo Charger ... Pe ce masina vreti sa il puneti ?
Quote:
|
Quote:
mi se pare de toata jena.... |
Quote:
se gaseste ..era chiar un fiat uno turbo de vanzare pe aci destul de ieftin totusi pt fiatul ala tipo pune motorul de 2.0 de lancia delta (model 2 dupa 93 ) sau de 1.8 se potriveste perfect dar mai sunt o multime de facut ... ps pe uno era parca doar modelul turbo(benzina ) de 1.4 la vreo 100 si ceva de cai ...pana la 200 cai trebuie bagati bani seriosi ... |
stie cineva la reno 5 sau 18 ce presiune baga turbina la 3000 de rot ?[de fabrica]
|
Salut..am si eu un Slk din 97...230 kompresor 193 cp...m-ar interesa si pe mine daca se poate pune turbo pe masina sau alt compresor mai mare...
|
alta rola la kompressor
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai pt inceput presiune marita in turbina,esapament,filtru de aer,chip. Astea o sa te duca undeva la 200+ bhp
Daca vrei mai mult schimbi turbina,schimbi componentele motorului (axa cu came,pistoane etc.) |
Quote:
|
Quote:
Aici recunosc ca m-am incurcat ! M-am uitat decat la prima parte... 2.0 T ! Si am crezut ca e ceva cu turbo... Imi cer scuze inca o data... :| |
Quote:
|
Cam asta se intampla cu pistoanele originale daca vreti presiune...
http://www.bmwpower.hu/gallery/album...l_t.dug%F3.jpg http://www.bmwpower.hu/gallery/album...t.dug%F3_2.jpg Ps. desi electonica era reglat bine, nu suporta presiunea mare in cilindree, solicitare mare. Este tipic ce sa intamplat cu ceste pistoane. Aceasta masina a mers peste 50.000km dupa instalatia turbo, dar soarta era de stiut la primii metrii. |
Pe ce masina ai pus electric turbochargerul si ai patit faza cu pistoanele? da mai multe detalii...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning