![]() |
Re: Onesti
poate merg singur diseara k....va prind eu la treceri de pietoni!!!!!!
|
Quote:
|
a fost najpa dar frumos dak pot sa zic aja....sa speram k nu s-a speriat lumea....bafta si pt cei care vor idd meu: just_me_audy
|
a fost misto...chiar daca au fost cateva incidente....dar cam asa e pe la inceput....parerea mea:D
|
trebuie sa facem cumva sa intram in legalitate si ... sa ne gasim un teren de joaca sa nu deranjam pe nimeni.
|
poate in timp o sa ne organizam mai bine....ne strangem toti....cunoscuti...mai restrans...si poate facem si un drum mai lung....putem merge la Pistoaia....are un var teren acolo...un gratarel ceva....are si casuta...dar nu e mobilata....ceva micut:D
|
locatia o gasim...oameni seriosi sa vina....
|
ce este important....sa fim organizati...sa stim ce facem...unde mergem....nu cum a fost in seara asta...debandada.
|
a fost aiurea pt ca au venit f multi in plus cu prea multe fitze pt o fabia 1.4 benzina :lol: si altii de genu'
|
Intradevar au fost foarte multi dar ceva mai multa organizare nu strica......apropo is nou pe forum am 19 ani stau langa casa de cultura mai exact langa stalpu in care a parcat Dex aseara 8) (oricum misto) invat in chimie sunt in clasa cu laurentiu.....nu am masina inca dar sper sa isi ia laurentiu in curand :D.....ma gasiti la :arrow: [email protected]
|
cand lumea vine si sta pur si simplu sta in fata masinii si asteapta sa fie ridicata in ceruri...nu prea ai ce sa le spui. la capitolul organizare...iarasi...daca omul se ia dupa "haideti pe carom!" cand eu le spun sa stea in parcare sa ne adunam cu totii...iarasi degeaba. e bine sa evitam astfel de lume si cel mai important e sa invatam din aceasta greseala.
|
wooooooooww so manilor... va sa zik au fost si efecte secundare asai ?
|
da....am avut parte de politie...mai multe detalii pe messenger:D
|
64 Attachment(s)
Tg Secuiesc .... imaginile si filmuletele va lasa sa vedeti ce a fost acolo ... sau macar sa va faceti o idee ... Onestiul a si castigat prin : Ciprian pe o Dacie 1310 [ GPG ] locul 1 la clasa N1 si de Stefan (DEXTER) pe o Dacie Logan 1.6 MPI [ ESG ] locul 4 la clasa N2 .....
|
ce pot sa zic....felicitari baietilor...DEXTER si CIPRIAN...este un inceput bun pentru comunitatea noastra din Onesti.:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning