![]() |
Re: ce vor fetele? :)
nu mai minti lumea ca ne batem ca si chiorii...
ne luam GATUL ca si chiorii.. >:) si mr juan... eu va iubesc pe amandoi, stiti asta, nu?? :twisted: |
Quote:
Pe Pheerya nu am avut placerea sa o cunosc dar pe Magos da. Nu e genul de persoana cu care sa iti doresti sa te bati :lol: |
Quote:
:bat::bat::bat: |
Quote:
ti-a tras vreun pumn ceva?sau de unde ai ajuns la concuzia asta?:lol: ce discutii avem si noi...ca baietii :lol: |
Quote:
E o fata super. Si e cuminte, nu recalcitranta ca altele :P |
:chick::baby:
|
fetele vor siguranta
si siguranta inseamna in mare cam asta: un tip foarte iubitor ( sa fie sigure k sunt doar ele in ecuatie ) un tip care le poate cumapra mici prostioare, scoate la un restaurant/club, duce la munte/mare ( sa aiba siguranta materiala langa el ) sa le ajute la curatenie/dus gunoiul ( sa aiba siguranta ca e baiat de treaba ) sa le protejeze de golanii aia care o fluiera ( sa aiba siguranta ca sunt aparate ) nu e un text misogin, e realitatea fireasca... |
Quote:
numai ca sunt putine. fete,care isi dau seama.. ca acel om de langa ele... face totul. pentru ele.. iar alte fete observa tarziu.. |
mai aleks...pot sa spun ca am ...incercat sa fiu eu modelul ala si ...fata si-a gasit pe altul k...se plictisise de mine.probabil nu mi-a iesit 100% chestia.
fetele mai vor si libertate dar si tipi mai....spontani |
nah, nu trebuie condamnate... asa cum (din punctul meu de vedere cel putin ) pentru baieti cea mai buna femeie e intotdeauna urmatoarea, tot asa si pentru fete putina diversitate e necesara...
intr-adevar, cu timpul , pe masura ce cresc, isi skimba optica, si prioritatile, dar la varsta luata in discutie de topic, inca alearga "din floare in floare"... |
Quote:
|
Quote:
E cu catuse si bici???:twisted: |
te gandesti la ce NU trebuie...eu vorbeam de felul ei de a fi...si noi fetele nu ne dorim sa fim luate peste picior... si asta se intampla cand esti prea ingaduitor cu cine nu trebuie...deci, magos, ti am pus gand rau :D wov u...
|
Quote:
Probabil as innebuni daca as fi altfel... Oricum iti multumesc ca esti ingaduitoare cu mine :-P |
Re: Ce vor femeile?
eu una in momentul de fata vreau sa iau bacu !!!!!!!!!!!1 in rest nu ma intereseaza nik !!! (MOMENTAN)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
- Copyright 2026 4Tuning