![]() |
Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)
il am pe frate meu acolo.
si prin februarie are nevoie de ajutor, asta inseamna contract si salariu de 1000 cel putin, stiu cum e (ca e greu) ca a patit.o si frate meu anul trecut. acum e bine multumita lui Dumnezeu! te salut si multumesc de interesul de a.mi citi postul |
Pai atunci e alta treaba, e greu, la fel ca peste tot ma gandesc, asta e trebuie sa mergem inainte, cel putin cu siguranta e mai bine ca in romania, spor la strans banuti. Sarbatori fericite, salut
|
Quote:
|
salut , sunt din cipru ca masina este un mercedes e220 cam stock .. asteapta niste jante si xenon sa speram sa ne reglementam cu banii ca au fost sarbatorile , mi se spune Gabi si asteptam o noua masina in familie de data asta un benzinar automat ::lol: vedm ce rezolva viitorul va salut :din cipru:peace:
|
Quote:
E frumos in Cipru, stiu de la fratele meu! |
Quote:
|
Salut , sunt Alex , sunt de ceva timp in Cipru , mai exact din Nicosia , toata lumea imi zice Oblio , ca hobby , ar fi masinile si tot ce e legat de ele , sunt din Bucuresti , sper sa nu ma introc cat de curand in tara , ca am auzit ca e nasol rau , cu toate ca mie putin dor de casa , momentan nu am masina aici , dar vreau sa-mi iau un bmw e30 sau un e36 sa il pun putin in evidenta , sper cat de curand sa gasesc ceea ce caut , pt ca vreau ceva motor mai mare , si aici e cam problema cu motoarele mari , pt ca nu prea se gasesc , asta cam e tot despre mine , bafta tuturor
|
Quote:
Bafta in gasirea masinii. Te asteptam si pe celelalte thread-uri din sectiunea international. Si sa nu te intorci! Doar in vizita! :lol: |
ms ms , o sa fiu activ peste tot , momentan sunt cel mai activ la sectiunea bmw :P
|
saluatere baieti! am decis si eu sa imi schimb domiciliu si l-am gasit in UK,mai multe despre mine gasiti la semnatura ca sunt activ pe acest site de ceva timp.totate bune si drumuri intinse prin tari straine ca la noi toate au gropi si se termina repede :D.
|
Quote:
|
Mersi. In Basingstoke la vreo 50 de mile de Londra.
|
spor la postat .
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/128-masina-m...vantgarde.html |
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning