Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   dacia alb negru (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/21870-dacia-alb-negru.html)

Donnyro 10-06-07 02:55

Re: dacia alb negru

Chiar asa DEM-ule,ti-am cerut detalii despre Liberta k sa vedem si noi cu ce e dotata o masina de "raliu",mai cu seama aratarea asta a ta.

ncs_balauru 10-06-07 23:14

o sa va dau mai multe detalii cand o sa termin masina, deocamdata o pun putin la punct pentru a merge in RAR cu ea

ncs_balauru 03-07-07 00:15

salutare baieti unde as putea sa albesc si eu geamurile ionizate

keemo 03-07-07 01:12

dem ... pacat de masina k ai vandut-o p bune.... am urmarit topicul de la inceput ...si credeam k o sa duci la bun sfarsit proiectul....masina arata destul de bine ..acum sa vedem ce iese din liberta...
dak se poate detalii la motor chiar sunt curios ce motor are o dacie de raliu...8)
Multa bafta ..la liberta... sper sa iasa bine ...
ps. nu uita de detalii motor ..:P

boss_barosanu 10-07-07 04:09

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 978529)
dem ... pacat de masina k ai vandut-o p bune.... am urmarit topicul de la inceput ...si credeam k o sa duci la bun sfarsit proiectul....masina arata destul de bine ..acum sa vedem ce iese din liberta...
dak se poate detalii la motor chiar sunt curios ce motor are o dacie de raliu...8)
Multa bafta ..la liberta... sper sa iasa bine ...
ps. nu uita de detalii motor ..:P

NU A VANDUT MASINA. SI LA LIBERTA MAI ARE DELUCRU. DEMULE BAFTA LA TUNING

ncs_balauru 10-07-07 22:41

Salutare Baiti, Nu Am Vandut Masina Cine Azis Ca Am Vandut Masina? Pana Nu Termin Liberta Nu O Mai Vand

ncs_balauru 24-07-07 18:28

6 Attachment(s)
salutare baieti ,a fost o data co in povesti o DACIEA cu DEM pana intr-o zi cand unul cu o raba sa a facuto pachet, poze

Donnyro 24-07-07 18:37

Ti-a dat-o nu gluma.Cred k ala era vreun dusman de al tau si a incercat sa te omoare!:lol: Vad k ai bagat-o la facut.Cand e gata?

Antonyo20 25-07-07 00:45

Am vzt si eu Dacia asta...DEM...prin Trivale..mai des si odata prin Stefanesti....fara suparare..=tigaie sau trompeta...zici ca-i pom de craciun..!No offence mai bine o lasai asa ca la mama ei...Oricum..fiecare cu gusturiile lui...Multa bafta la tunarit..!;)

Dumy 25-07-07 02:09

Ba frate ce gusturi si mentalitate ai si tu ma hai ca mai last praf auzi sa olase asa de la mama ei....... Si ce faci ma prietene daca o lasi asa ca de la mama ei merge toata lumea cu aceeasi masina ca in melodia celor de la BUG Mafia "Parca ati Fu.. toti aceeasi Pi.da. frate nu te supara ".............Nu stiu ce legatura ai tu cu sitewul asta daca tu spoui k mai bine o lasa stock intra frate pe alte pagini cum e ala cu clubu daciilor etc. Numai bine ,

boss_barosanu 25-07-07 02:23

4 Attachment(s)
dem-ule fao mai repede ca am si eu nevoie de masina mea. vezi ca nu mai am tel. te sun eu sa ne int si sa vb.si mai uite cateva poze

Donnyro 25-07-07 10:13

1 Attachment(s)
Quote:

Am vzt si eu Dacia asta...DEM...prin Trivale..mai des si odata prin Stefanesti....fara suparare..=tigaie sau trompeta...
Fiecare cu gusturile lui.Nu cred k e nevoie sa jignesti pe cineva cand iti spui parerea.K tot vorbea-i de pom de craciun iti spune ceva poza asta???

CocoT 28 25-07-07 10:26

Quote:

Originally Posted by Donnyro (Post 1012899)
Fiecare cu gusturile lui.Nu cred k e nevoie sa jignesti pe cineva cand iti spui parerea.K tot vorbea-i de pom de craciun iti spune ceva poza asta???

Tare asta!... :lol: Dar realitatea este alta, jantele sunt gri acum!... :D

AG 80 BBI 25-07-07 11:58

asta chiar e faza de 1-0...bvo donnyro! ;)

Antonyo20 25-07-07 17:38

:))) pozele alea erau puse pe daewooclub.ro ....si jantele abea le cumparasem in ziua aia..am facut poze sa vada po****tia modelul de jante...ai idee cat au costat jantele alea?Cam cat un sfert din tigaia ta...Mai intereseaza-te ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning