Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

Renesys 15-11-07 22:10

Re: Club astra bertone

1 Attachment(s)
sabothor, momentan imi plac jantele mele, sorry...

Tot cele de turbo zic si eu...

Apropo, miam montat antifurt la casetofon pe bertone, e cel mai tare. deja hoti cand se uita pe geam si vad se duc la alta masina.

daniii_86 15-11-07 22:16

=))))
hai frate trebuia sati pui diblu sau consurub erai mai sigur :)) dala autofiletant

Renesys 15-11-07 22:19

Quote:

Originally Posted by daniii_86 (Post 1201262)
=))))
hai frate trebuia sati pui diblu sau consurub erai mai sigur :)) dala autofiletant

batut in cuie dal reaqu:))) eram sa nimeresc display cand leam bagat

algorunescu 15-11-07 22:22

Quote:

Originally Posted by Renesys (Post 1201246)
sabothor, momentan imi plac jantele mele, sorry...

Tot cele de turbo zic si eu...

Apropo, miam montat antifurt la casetofon pe bertone, e cel mai tare. deja hoti cand se uita pe geam si vad se duc la alta masina.

Nu e o idee asa buna pe cat pare sa ti-l fixezi prea bine de bord. Daca vine unul mai hotarat o sa rupa tot bordul in incercarea de a-l scoate. A patit-o taicameu la opelul lui acum ceva vreme. Casetofonul tot n-a reusit sa-l ia dar a facut bordul varza.

Renesys 15-11-07 22:27

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1201272)
Nu e o idee asa buna pe cat pare sa ti-l fixezi prea bine de bord. Daca vine unul mai hotarat o sa rupa tot bordul in incercarea de a-l scoate. A patit-o taicameu la opelul lui acum ceva vreme. Casetofonul tot n-a reusit sa-l ia dar a facut bordul varza.

lol. lasa ca dupa bord e cu sudura:))). oricum da bine cromul de la cuie cu clantele de la usi. bling bling

p.s. sper sa nu rugineasca =)))))

sabothor 16-11-07 00:26

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1201201)
Mie-mi place ca jantele sa contrasteze cu culoarea masinii. Adica la a ta sa fie albe si cat mai "pline". Setul doi mi se pare ca da cel mai bine ca are spitele mai groase.

OK, multumesc de sfat baieti.

Daca le iau pe-astea va dau de veste si pun si niste poze...

Renesys .. recunosc ca m-ai facut rau de tot sa rad cu cuiele alea .. SUPER TARE IDEEA. Eu ma gandeam sa lipesc NCDR-ul cu glue .. :P

VFFtuning 16-11-07 17:54

marfa rau antifurturile...:)

daniii_86 21-11-07 15:57

NU mai este nimeni pe aici ...aleeeleeeeiiihuuuuu :D

algorunescu 21-11-07 16:45

Suntem, suntem :). A venit iarna si probabil de-aia e toata lumea tacuta. Au inghetat. :)

rmg256 21-11-07 19:58

Nu cred ca-i o idee prea buna faza cu acele cuie. In momentul in care le-ai infipt, probabil ca ai dat peste cap clemele care blocheaza cas-ul de shina pe care vine. E posibil de fapt sa se scoata mult mai usor, pt ca nu trebuie sa te mai chinui sa deblochezi cass-ul. Nu mai vorbesc ca arata groaznic! Mai degraba niste shurubele mici, pe negru, scurte care sa aiba capul ingropat.

algorunescu 23-11-07 14:24

Maine pe la 11 la polivalenta este intalnirea celor de la forumul astra. O sa fiu si eu acolo si s-a mai anuntat inca un bertone. Ce-ar fi sa ne strangem mai multi ? S-a anunat o zi frumoasa maine asa ca poate profitam de ea si ne vedem si noi la fata (macar cei din Bucuresti). Ce ziceti ? Tot intrebati de intalniri. Uite maine e o ocazie.

algorunescu 23-11-07 17:25

Eu am propus intalnirea si tot eu nu mai pot ajunge. Mi-a expirat rca-ul acum cateva zile si chiar daca mi-l fac azi nu intra in vigoare pana sapt viitoare, asa ca nu pot folosi masina in weekend. Adica o pot folosi, dar fara asigurare, si e un risc pe care nu are rost sa mi-l asum ca nu stii cand se intampla vreo tampenie.

gordonfreeman 23-11-07 18:28

salutare
eu sunt bertonele celalalt de care vorbea algorunescu :D
daca nu mai vine nici-un bertone pe-acolo maine, nici eu n-as mai veni... ziceti si voi daca veniti, ca sa stiu daca vin si eu :D
bafta tuturor

sabothor 23-11-07 21:28

Bine v-am regasit baieti .. am lipsit o vreme ca am fost plecat.
Gordon, pune te rog nite poze cu masina ta, si a mea este tot Edition 90 Jahre Bertone. Vreau sa vad ce dotari ai ...Ce an e masina?

gordonfreeman 23-11-07 23:55

@sabothor: pai in primu rand sunt foarte incantat de faptu ca e rosie :D, si da foarte bine cu interiorul din piele rosu-negru. ii da o impresie de "uniformitate" de la un cap la altul. dotari... acum nu stiu care sunt pe ea din cauza ca masina e editia de la aniversarea de 90 de ani sau nu... navigatie (ncdr1100), magazie cd (audio, nu mp3), centrala termica stationara webasto, angel eyes (pe care scrie ceva in japoneza, deci 101% nu sunt acolo din fabrica)... am avut o extensie la bara din fata de la steinmetz lipita de bara originala, iar bara originala nu era vopsita pe sub extensie, ceea ce ma duce cu gandu ca ar fi fost din fabrica acolo... desi s-ar putea sa ma insel :oops:
in rest e bertone clasic cu z20let. interior piele, tempomat, geamuri si oglinzi electrice, oglinzile incalzite, climatronic, incalzire in scaune, esp, traction control... pisici, or mai fi...?

la intalnirea aia de maine vad ca nu se arunca nimeni... ata e, e timp :) pacat, as fi mers, da singur nu ma duc.
bafta

All times are GMT +2. The time now is 19:05.

- Copyright 2026 4Tuning