![]() |
Re: my tuning r5
sincer acum si voi sunteti prea carcotasi...toba cum a zis si aleks e ok:)
|
Quote:
|
Quote:
|
mai asculta si tu lumea ca n-au fost idei rele.... cu banii pe care i-ai bagat in muzica faceai masina sa arate nemaipomenit.....
masina are potential dar singurele lucruri bune care l-ai facut sunt toba si bad boy-ul..... am si eu o idee daca vrei asculti, daca nu, faci cum vrei....dar....pacat de masina ca r5 sunt din ce in ce mai rare .... vopsesti-o si daca vrei neaparat in 2 culori fa-o rosu cu negru ( mai ai elemente negre pe masina si da mai bine)...ia-ti niste jante negre cu buza rosie (parerea mea e ca ar arata demential) si las-o mai pe burta .... si restu lasa-le stock....+ interioru finisat da cu bun gust nu ca pana acum....( lasa bordu negru tot....daca vrei iluminarea fa-o rosie...si vezi tu ce mai e de facut)...ideea ar fi s-o faci cat mai simpla si de bun gust... |
Quote:
|
Quote:
ai dreptate dar nu cred ca el merita masina aia.....adica mai mult o strica in loc sa iasa ceva frumos... eu chiar mam bucurat cand am vazut ca masina mea a fost batjocorita si dupa aceea a ajuns pe mainile mele... inca un sfat....da jos ledurile si neoanele k dai rau in kitch....mai rau decat ai dat-o deja...:) |
serios... nu vrei sa vinzi masina? ofer pe ea 300e in toamna ma c si-o iau....
poate unii vor rade ca nu merita dar eu vad potential in masina... |
6 Attachment(s)
ispirate de undeva daca nu ai sursa de inspiratie!!1...uite postez cateva poze sa vezi o mica-mare mare mare diferenta! si mai simple si tunate!
|
Quote:
|
Sunteti offtopic,lasati omul sa isi exprime creativitatea pt amuzamentul nostru !
Orice sfat de bun gust va fi (posibil) sters ! |
nu mai faci nimica cu masina??
un "TUNNING" , ceva? |
6 Attachment(s)
Un pic de lucru .
|
da ce faci acolo pregatesti pt Satu Mare???;))
|
aaaa.. nu numa amreparat motorul .
|
da ce-o avut.... ce modificari mai faci?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning