![]() |
Re: E36 - Bmw
panarama de om esti ma i-ai stricat masina la satean,daca mai te intanlesti cu el dui si un abecedar
|
Ma vere:))nu pot sa spun altceva decat ca esti nebun cu acte-n regula=)) P.S: Bafta la ce ti-ai propus cu masina Marean care este!
|
Mareane ai comis o urat ... zau :) Acum doua luni eram exact in situatia ta , ( un mos a intrat in mine ) . Sper ca tot raul asta sa fie spre bine . Tu esti intreg ?
|
Iar ai comiso:) Era de asteptat sa se intample ceva:)
Pacat de pisi totusi:) dar lasa ca compenseaza Daniela:))):)):)) Doar aripa si farul? Nimic mai grav? |
frate esti crima sa moara tata :)))
|
Ba mai stiu eu o masina care este lovita EXACT la fel :))))) L-ai distrus pe daffy total :)))) dupa ce ca n are femei, i ai luat si ultima speranta. tziganeeeeeeeeeeeee
HAHahahahah ahha hahahaha haha ha "NU E BORCAN CU GEM SA SE TERMINE" =))))))))" |
bmw_motorsport - breku fortza ,ca tancu :D:D:D m-a mutat de pe sosea :D
Wilgax - stiai deja ca nu sunt p treaba mea :D abby3325 - id Danielei este momentan "BUSY" :) ;) D_a_N_i - i-am dat a 3 fisa din alea care le-am primit de la gagica aia :D:D:D:D Sir 10 - multumesc fratele meu :D daca iese cum vreau cu 25 d milioane la dosarul de daune o fac bomba:D Daniel_Toa - fizic sunt intreg........psihic :rolleyes2 :rolleyes2 ...inca nu stiu :rolleyes2 Maniak22 - daniela e bine ma :D:D:D e bruneta :D stii tu :D viata mea :D CaZu - gracias de complimente :D:D:D sprinter - dupa ce gust din borcan ii dau si lui !:D:D:D...ce sa faci ba fratele meu :D:D...cred ca astia de prin ghencea au primit blestem :D astia cu masini negre :D:D:D !..IAR LEGAT DE DAFFY :)))))) ERA GELOS IN MASINA CAND I-AM CERUT ID.(MI-A ZIS ,BA FRATE VEZI CA SUNT GELOS)..SI I-AM ZIS OK...FI GELOS IN CONTINUARE :lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol gagik in spate radea cu gura pana la urechi :lol SAX1987 - eu chiar m-am distrat maxim =))))))) |
Daca eram in locul tau cred ca turbam de nervi :D
Sper sa o rezolvi cat mai repede ! |
"nu e borcan cu gem sa se termine" .. oka`y .. recunosc, puteam sa fiu mai subtil, insa ideea e tot aia :))
Si daca e pana acolo .. Sprintere, nu am dreptate ? :P |
abby tu esti baiat la casa ta ma ... noi suntem tineri aici....
Ba mariane cre ca am terorizat pe prea multi de a fost cu asa mult bulan... tu ai scapat mai lejer. Oricum erau blesteme de mult luate :lol: Poate se supara daffy si baga cutitu in tine :chainsaw: ca ii dai la borcan asa :dance: si asa :pelvic_th de face asa :yikes: |
Aoleu cred ca il incarcam pe ala cu bataia saracu...:)) tot el de vina si tot el cu gura mare...
Nu te bucura cu plata daunelor ca astia de la asigurari (mai ales daca are din aia saracie..) o sa caute motive ori sa iti dea mai putin bani, ori sa iti intarzie plata cat mai mult, o sa ai de furca cu ei. Iti urez succes :)):lol: |
Unde are respectivul asigurare ?
|
Sper ca nu are si ala cu dacia asigurare la Carpatica :censored:
|
Quote:
D.Allecs - nu fii asa de sigur !!!:D are la euroins parca :D:D:D:D:D...dar nu e panica stiu p cineva acolo :D |
Ahahahahahaa, asta da :)) BAFTA ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning