Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Road Kills & Top Speed (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/20736-road-kills-and-top-speed.html)

tre 15-03-07 23:21

Re: Road Kills & Top Speed

smf in ea de masina, cred c-o dau de gard intr-o buna zi si mf in ea...

Fabian 15-03-07 23:27

pai....eram cu bolo in dreapta la semaforu de la caraiman catre centru....si cum stateam noi la semafor apare gagiu cu Coupe-ul galben langa noi.bun.eu eram deja in 1-a si am lasat-o un pic sa curga...stii,cand nu mai ai rabdare sa vina verdele...si asta cu Hyundai'u nus ce a inteles...a inceput s-o accelereze pe loc...si cand s-a facut verde...a plecat in tromba..cand am vazut ca a plecat cu scart,hai dupa el,pe undeva pe la scoala 14 eram in fundu lui...flash-uri,claxoane...nu s-a dat omu..pe banda 1 erau unii...si i-am dat dupa el
cert e ca il cam disperasem...luasem undeva la 120-140 pe republicii si ala tot nu scapa de mine...in fine...am ajuns la catedrala...era rosu...cand s-a facut verde..ala a plecat tot nervos...eu mai incet si am luat-o in dreapta
End Of Story

tng 15-03-07 23:37

masinile astea au ceva ... fara suparare acuma.
tipu cu coupe`u galben si-a luato la legalele din toamna anului trecut de la toti

coupe`u lu tre la fel .... nush, nu cred ca e vb numa de soferi, raportu kg/cp nu cred ca e bine calculat :rolleyes2

tre 16-03-07 00:26

inseamna ca era vreun varza de s-a excitat sau ai tu vreo 3 chipuri supt capota ca eu ultima oara cand am alergat o supernova pe tronsonul catedrala/caraiman am prins 130 abia aproape de intersectie. :)

nu stiu ce sa mai cred, am vazut adineauri ca nils_bucuresti (cel cu cupeul cu nos) zice ca ar avea 1400 kg stock, nu 1280 cum stiam eu, si a mai pus el 150 kg sunet si vrajeli.

oricum, a mea iar s-a dereglat. ma uraste clar bag p3@# in ea.

Fabian 16-03-07 00:32

Quote:

Originally Posted by tre (Post 800799)
inseamna ca era vreun varza de s-a excitat sau ai tu vreo 3 chipuri supt capota ca eu ultima oara cand am alergat o supernova pe tronsonul catedrala/caraiman am prins 130 abia aproape de intersectie. :)

nu stiu ce sa mai cred, am vazut adineauri ca nils_bucuresti (cel cu cupeul cu nos) zice ca ar avea 1400 kg stock, nu 1280 cum stiam eu, si a mai pus el 150 kg sunet si vrajeli.

oricum, a mea iar s-a dereglat. ma uraste clar bag p3@# in ea.

n-are nici un cip saraca de ea ;)
e doar usurica..are 950 de kg
bine...nu intetionez sa spun ca la o liniuta ar putea sa dea rusine unui hyundai coupe sau ca distanta dintre masini la finish ar fii apropiata...ar fii o magarie
numai ca,in ciuda faptului ca e coaja de masina...tine destul de bine piept altor masini cu pretentii
iar faza e reala,cine ma cunoaste stie ca nu vorbesc prostii

tre 16-03-07 00:57

cum zici tu, e o priveliste pitoreasca intr-adevar.

Skma 16-03-07 08:58

Tre iti aduc un flex dinala profesional Bosch !?:lol: 8)

tng 16-03-07 09:52

Recomandare ptr tre ... si nu numa` :-)

DONU' 16-03-07 10:06

Quote:

Originally Posted by tre (Post 800704)
smf in ea de masina, cred c-o dau de gard intr-o buna zi si mf in ea...

Vezi si tu s-o dai de gardul meu ca mie imi place masina.
Cu sigurantza se poate face ceva din masina aia.
Vorbim pe shtrase cand ne gasim. Eu inca am sperante cu Hyundai-ul ala.

bogdan_wrc 16-03-07 11:07

tng... dar tcmturbo ce are? :D

tre hai man, incercam si noi? daca te fac toti..sa te faca si un tdi :-P...kidding !
ia lastai mah baiatul in pace, ca Coupe nu e numai masina de ||..arata bine, place la fete.. cand mi-o dai si mie tre un pic sa mai agat si eu cva, ca tu ai nevasta serioasa!! iti dau tdi meu sa mergi la drum cu el si ma dau "hope you understand nothing's driveable and inexpensive " un pic....sa iau ceva fete :))

dragos2900 16-03-07 14:01

Quote:

Originally Posted by tng (Post 800744)
raportu kg/cp nu cred ca e bine calculat :rolleyes2

Sa mor de ras......:lol: ce naiba ma tng ai 3 ani?:oops:

shantzu 16-03-07 14:14

masian din fabrica nu trage....
poate sa fie de la cutie ,de la transmisie sau poate sa aibe vreo limitare ceva.... ;)

feryboy 16-03-07 14:26

nu are nici o limitare...masina are prea putina putere pt designul exterior <superb de altfel>...care duce la asteptari foarte mari pt performante...si probabil de ceea multa lume pare dezamagita de ce face masina...

DONU' 16-03-07 14:55

I-ar trebui un motor de 2.8 si tractiune spate... ;)

feryboy 16-03-07 14:59

chiar ca atunci nu ar mai exista povesti cu supernove care se tin cu un H Coupe

All times are GMT +2. The time now is 01:16.

- Copyright 2026 4Tuning