![]() |
Re: E30 - Morpheus Drift Project
argintiu de jante e destul pentru ele... sau chiar combinat cu negru pe buza sau invers
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Dorinta ta e comanda pentru mine |3o$$
un top va rog :) lumea pe mess sugera yellaw :) |
1 vot pt yellow :D
|
ma-m sucit... 1 vot pe galben 8)
si apropo te cunosti cu programele astea de facut modif grafice.. :D poate ma ajuti cu ceva |
Sa faci galben e prea tipator. Mai bine le faci negre si lasi decat buza galbena. Se si potriveste cu colantele, nici nu te dor ochii cand te uiti la masina, impaci si capra si varza...
|
full galben!!!
|
Quote:
+ ma costa si mai mult sa le fac in 2 nuante... cred ca galbene o sa ajunga :) daca stiti prin bucuresti doua 215/40/16 aruncati aici :) lateredit: + m'a innebunit Gabi (onofrei) cu stickerele alea pe buza jantei...deci miau placut maxim cum se vedeau in drift ;))...gasesc eu sa fac o nebunie de genu ;))...vedem. Oricum, planul e sa'mi iau minim 2 "A'uri" si pentru spate ca sa ma dau cu acelasi tip de janta (am eu fixatia asta)...si aia cu stickerele :)) ce sa faci....NFS asta...lasa traume adanci :)))...si ar mai fi si un eleron cum am vazut intrun film...abea astept sa'l fabric :))...ohhhh...can't wait can't wait can't wait :) in alta ordine de idei, mai serioasa...incepand de sapt viitoare masina reintra la garaj pentru finalizarea detaliilor. Iar in aproximativ 3 saptamani iese din garaj si mai raman inca 3 saptamani pentru antrenarea partii din spatele volanului :) :) :) |
Quote:
Indiferent de alegerea pe care o vei face, indiferent de cum va arata masina, eu iti urez multa bafta si o sursa de venit care sa-ti permita sa-tipui pasiunea in practica. |
astea nus jantele de la razvan_doi ? mai bn lasale cum erau adik negru verde ;)
|
1 Attachment(s)
My guilty pleasure...de fiecare data cand o vad, cand o conduc...cand o pun dea latu...uit de toate si de tot. Dar de fiecare data cand ii intorc spatele imi aduc aminte!!! Si'mi vine sa'i dau foc...si sa o arunc de pe o stanca...sa o iau la ciocane!!! Sa o dau, sa o vand!!! Dar apoi iar o vad...si uit de toate si de tot...si apoi iar plec...si iar imi vine...
o urasc si o iubesc...f**** gat de masina!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ce frumos sta parcata..:D parca iti spune ..morphulee..vino tata si dami in gura putin sa ma revergorez:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning