![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Cu neoanele au fost unele probleme, si pana la urama s-a renuntat la ele cel putin pt decoamdata..
|
e marfa audi :D
|
Ca sa mai updatez si eu topicul:
Poimaine scot masina de la vopsitorie, unde a intrat pentru vopsirea spoilerului fata, a grilei, a capacelor de la praguri (cele pt cric) si a unei portiuni din praguri si fusta spate .... de unde a sarit vopseaua din cauza pietrelor :sad: , si a unei aripi ce a fost vopsita inainte de a pune spoilerele (a intrat o domnisoara cu spatele in mine :evil: ), si la care se sesiza o diferenta de culoare destul de notabila... Si deasemenea un polish ... ca de 4 ani nu a avut parte de nici o polishare si incepea sa simta putin nevoia :-) |
Quote:
De iesit va iesi tot la fel ... doar de aproape o sa arate mai bine ... cu mai putine puncte albe :D. |
SFW ... iara eu :( :))) am un cadou pt tn :P http://www.worldcarfans.com/videos.c...audi-a5-and-s5
|
Quote:
Eh ... frumoase specimene oricum .... :yes: :yes: |
Ai reusit sa il vezi ?:)
|
|
Inca un model "A" la colectie :lol: Arata super! Nervoasa fatza :D
|
Quote:
Quote:
|
Urmeaza un S5 ?:) :D
|
Quote:
Hai ca am dat-o in offtopic de acum :lol: |
Eu imi iau S5..Cred ca peste 3 luni imi ajunge...Mu ha ha :) Ciuda Ciuda.. Glumesc.. SFW mai ai ceva planuri la a4?Am auzit eu de o vopsea ceva, parca.. :)
|
Quote:
Daca tot dai vorba afara din casa ... ia sa intreb si eu lumea ... oare ar arata mai bine mata? aceeasi culoare doar sa fie mata?:?: Eu am stat si m-am gandit si zic ca i-ar sta mai bine asa (adica imi place mie cel putin mai mult asa) |
da cred ca ar arata mai bine cu culoare mata ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning