![]() |
Re: VW Golf MKII - Car Audio
Brainiaaaaaaaccccccccccccccc!!!!!!!!
Bravos! PS. I-ai pus autoclant peste parbriz sa il scoti intreg :)) Vei ajunge in stilu asta sa prinzi usile cu suruburi, sa torni sapa autonivelanta.... |
2 Attachment(s)
Quote:
lumea clar sa adunat sa vada masina si a o asculte chiar am fost la distanta mai mare sa vad cum se aude si se cam auzea pana la peste 500 metri ... |
Quote:
am fost unde se terminau gardurile la pista de drag si se auzea basul de acolo...ma rog...se auzea, se simtea...ce mai conteaza cum era?! :D |
Quote:
pe 10 iunie sper sa vedem si o concurenta pt tine... |
astept sa o aud si eu la bucale, vad ca a iesit show cu ea, felicitari :peace: :peace: :peace:, m-au amuzat clipuletele :D
|
TIAI GRESIT CARIERA....:rolleyes2:lol:..HAYR-STILIST TREBUIA SA FI CA VAD CA TIAI DESCHIS COAFOR:oops::lol::lol:!!
BRAVO,FELICITARI PENTRU MUNCA DEPUSA BANI CHELTUITI...SI MAI ALES PENTRU CE A IESIT:!::!::!: |
sincere felicitari pentru ce ai facut in masina, imi pare rau ca nu am stat mai mult inauntru, am vrut sa ies pe geam :)), sper sa mai am ocazia sa o mai vad si sa stau mai mult ......
|
sa speram ca data viitoare sa nu mai poti sta nici cat ai stat acuma
adica sa am destula putere nu 4-5kw ca si acuma |
ii bun.... totusi o sa incerc sa rezist mai mult :))
|
5 Attachment(s)
azi masina a mai suferit modificari de structura
am dat jos motorul si am intarit partea din fatza a caroseriei unde se intaplau chesti dubioase am mai schimbat si 2 semeringuri la cutia de viteza pt c apierdeam ulei la o planetara am schimbat uleiul in motor si cutie |
6 Attachment(s)
am tras un tub de protectie la cabluri
un soclu de sigurante in caz de necaz la compartimentul motor este totul gata 100 % urmeaza mici modificari la interior si spate ...niste ranforsari |
3 Attachment(s)
primele piese de rigidizare in incinta
tija filetata M20 |
Eu zic sa faci asa
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1331477487 La mine tine bine asa :lol: |
2 Attachment(s)
ale de interior sunt facute de mult si sunt cu teava patrata
bara filetara o folosesc la altceva am inceput modificarea portului interior si cel exterior |
Spor!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning