![]() |
Re: Focsani
Mercedesfan, te-am vazut prin oras cu masina!
Arata bine, chiar imi place, da` daca am prins in fata ta, m-au spart farurile! :lol: |
ce sa zic..incearca sa nu te uiti la far...ci drept....pe faza scurta am o instalatie de 55w si e mai tare...mersi de apreciere
|
Quote:
|
inseamna ca e recomandat sa stai in spatele meu...:D
|
In urma participarii la salonul 4tuning m-am ales cu ceva :-)...cu o colaborare si rezultatul este ca pot aduce la comanda produse ale firmelor RIEGER si TUNE MASTERS.
Perioada de livrare pentru produse este de pana 3 sap de la data comenzii (in functie de produs si de disponibilitatea acestuia), iar pretul este cel din catalog + TVA (19%). Livrarea o fac personal la sfarsit de saptamana, ca tot vin acasa si in cazul asta nu sunt costuri legate de transport. Asa o sa ajung mai des:D in Focsani. In weeked-ul asta ajung in focsani, in cazul in care sunt curiosi le pot pune la dispozitie catalogul RIEGER si TUNE MASTERS pentru consultare. |
Eu ... as fi ... nr meu de tel 0720265725 ... cand vii dai un sms sau ma suni ... vb
|
Va plimbati ... Te-am vazut in crang MercedesFan ;) ... si u m-ai vazut , si pe Marius si Grosu ... i-am vazut ... a trecut si Vlad ( cred cu audi , POR la nr ... ) ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma plimb cand am motorina , cu a mea ... cand nu cu alti :D ;)
|
"altii" se scrie cu doi de i
|
au mama...c se mai discuta pe aci pe la noi :))
|
Quote:
|
nu se mai anunta nimik.........
|
se pare ca nu...se arunca cineva la o liniuta...:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning