![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
da' threadu asta nu il inchide nimeni? din moment ce marutu nu mai are aceasta masina?:lol:
marutule: fa' ma cerere la moderatori sa inchida subiectu de cearta:)) |
poi daca nu a postat ca nu mai are masina cum vrei sa i se inchida threadul, pe ce spun altii?
|
cam asa am inteles si eu de la versus ca masina ar fi la amadeus :) asa e? atunci ce masina ai tu?
care le vedem la arad ? :???: |
Hmmmm....parca de vreo 2saptamani numai am vazut civicu tau marutule...o mai ai sau nu?!?
Oricum,pt aspirata,trage bine de tot!;) |
Da, masina e la mine...dar asta nu inseamna ca nu poate sa se dea oricand cu ea...este construita de el...deci e a lui...de asta nu se inchide topicul...
Ursul lui Bobi Mom daca ar fi venit cu cel care a cumparat-o la volan la curse tot "ursul lui Bobi Mom" ar fi fost(intre timp masina s-a intors la Bobi) Orice provocare ar avea...o poate onora...si chiar daca o onorez eu...masina e in continuare a "EGK-ul lui Marutzu"... |
Quote:
|
felicitationes amadeus pentru masina , sa o stapanesti sanatos , sa ne auzim cu bine ce faci vii la tulcea?
|
De noua masina ce se aude ? banuiesc ca ce-a cu jante colorate din fata blocului e a ta ? daca ma insel imi cer scuze.
|
Quote:
|
Quote:
stii cumva cat au fost franele de pe ea? |
Quote:
|
cu niste poze cand ne incanti ? :-P
|
Quote:
|
honda alba mergea 13.4-13.5 anul trecut, deci potential este ;)
|
3 Attachment(s)
:lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
- Copyright 2026 4Tuning