![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Quote:
In cel mai rau caz, o sa ii zica sa le faca si lor un set de stopuri sa aiba si "loganele de MAI" lede.... :))=)). Super idee cu stopurile. Bafta! |
5 Attachment(s)
Am mai facut o legatura MAXIM doua :lol:
|
Sa pastrati distanta fata de masina lui de acum incolo. Nu de alta dar cand o sa puna avionu de brabus frana, mi-e ca ramaneti fara reactie :)). Hai nenea lipeste mai cu tupeu :D
|
Quote:
pana acum arata rau... bine rau :D |
6 Attachment(s)
Azi mi-am facut revizia de 65 de mii .
Pe langa revizie mi-am facut bord de prestige (lipseau doar inelele cromate ). |
23 Attachment(s)
In acest week-end am reusit sa-mi echipez jantele , sa le echilibrez si s-au intors la hibernat pana la sfarsitul lui februarie :-)
Stopurile le-am terminat in proportie de 90% , va urma fixare placilor in stopuri si trimiterea stopurilor la Baia Mare pentru lipire si mici retusuri Deja vad numai fludor,letcon etc etc .:lol: POZNE : |
O intrebare daca se poate: Acum ai becul de marsalier pe stanga si ceata pe dreapta? Sau nu vad eu bine ?
|
O sa fie pe ambele parti..si lumina pentru mersul inapoi..si lampa de ceata ;)
|
Aa..frumos asa !
Bafta . |
Salut ! Frumoasa rau masinuta , azi am avut ceva ore in plus si am stat pana la 16 pe la scoala si cand sa plec in curtea scolii ce sa vezi " Brabus frate " :)) are un fund tare sexy masina :> Good job !
Nu mai bine ! :D |
Un set custom pt Aveo nu te bagi sa faci? :))
Va intalniti maine seara ? |
13 Attachment(s)
@SV25MBN Nu mai fac doar pe bani foarte grei..la cat este de munca :-)
De intalnit nu stiu..sa vedem ca stau rau cu timpul (munca/scoala,etc ) Nici stopul din luneta nu v-a scapa.:D Intre timp lucrarea intra pe ultima suta de metri ,mai am ceva retusuri de facut ( 2 leduri de inlocuit ca-mi par cam dubioase )dupa care urmeaza fixarea si etansarea lor. Le-am cablat impreuna cu vecinu DSIGN care ii multumesc pentru stresul indurat. Cam asa arata si mai aproape de adevar.:D Lumina ledurilor este foarte puternica si pozele nu au iesit prea bine. |
Quote:
|
Un cuvant sintetic : GORGEOUS !!!:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning