![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
1 Attachment(s)
uite o poza modesta dar cu mai multa calitate la 3 mp decat la 8. Ti-ar prinde foarte bine niste oglinzi de M , nu ai de gand sa ii pui ?
|
Pai atunci sa o ia dreacu ... ca nici nu ma pricep sa umblu la ea sa o setez cum trebe... e un Olympus FE-20 8.0 MP.. plm asa scrie pe ea...
Si nu e profi... e de-aia de turisti :))) de buzunar,de multe ori am impresia ca face telu` poze mai bune decat camera,si la ala am decat 5... sa le ia dreacu`.. Important sa se inteleaga :)) Ma fac eu mare si poate imi cumpar si ceva mai profi.. dar cand o sa am la ce sa fac poze... :D Bafta! :paper: |
Quote:
Multumesc mult si Doamne Ajuta la toti sa fim sanatosi! :D :paper: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Scuze acum am vazut ca m-ai intrebat de oglinzi... Am mai avut niste discutii pe tema asta.. alea de ///M E36 nu imi plac de nici un fel .. eventual daca le schimb as opta pentru unele de ///M E46 :D Dar mai mult ca sigur raman la astea de le am ca sunt foarte frumoase si mai ales foarte practice.. in comparatie cu cele de ///M E36 Bafta Quote:
Quote:
Bafta! Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
sincer am avut si pe cea albastra si pe coupe oglinzi de M e36 si la nici una nu simt nici o diferenta..Vad foarte bine in ele,dar daca nu iti plac nu mai conteaza detaliile :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Click dreapta pe poza -> properties -> summary |
Quote:
De retinut :D Multumesc :paper: |
frumoasa culoare pe care vrei sa o faci la masina.....mie unul imi place si asta care e pe ea...dar cealalta e DEMENTIALA
BTW imi place cum se aude muzica |
Super , super frumoasa masina ta dar e ceva ce nu imi place la ea si sper sa nu te superi dar niciodata nu mi'au placut acele semnale :( parerea mea este ca dadea mult mai ok cu aceste semnale ! In rest bafta pe viitor cu pisicu'.
|
poze cu noua achizitie nu pui Ma?
|
Quote:
Si sa sti ca si mie imi place cum se aude :)) C U! Quote:
Oricum multumesc de sfat! Quote:
Am si o veste pentru tine! :D Restu` e CanCan! :paper: |
2 Attachment(s)
:arrow: