Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nu inca o PISICA!!! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/189838-e36-pisica.html)

BMnWA 23-11-10 19:25

Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!

1 Attachment(s)
uite o poza modesta dar cu mai multa calitate la 3 mp decat la 8. Ti-ar prinde foarte bine niste oglinzi de M , nu ai de gand sa ii pui ?

sharkylete 23-11-10 19:25

Pai atunci sa o ia dreacu ... ca nici nu ma pricep sa umblu la ea sa o setez cum trebe... e un Olympus FE-20 8.0 MP.. plm asa scrie pe ea...
Si nu e profi... e de-aia de turisti :))) de buzunar,de multe ori am impresia ca face telu` poze mai bune decat camera,si la ala am decat 5... sa le ia dreacu`..
Important sa se inteleaga :))
Ma fac eu mare si poate imi cumpar si ceva mai profi.. dar cand o sa am la ce sa fac poze... :D

Bafta!
:paper:

sharkylete 23-11-10 19:28

Quote:

Originally Posted by emy_davidoff (Post 3837900)
Suuperba masina.Sa o stapanesti sanatos... :)

:oops:

Multumesc mult si Doamne Ajuta la toti sa fim sanatosi! :D

trafy-vr6 23-11-10 21:02

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3837903)
Pai atunci sa o ia dreacu ... ca nici nu ma pricep sa umblu la ea sa o setez cum trebe... e un Olympus FE-20 8.0 MP.. plm asa scrie pe ea...
Si nu e profi... e de-aia de turisti :))) de buzunar,de multe ori am impresia ca face telu` poze mai bune decat camera,si la ala am decat 5... sa le ia dreacu`..
Important sa se inteleaga :))
Ma fac eu mare si poate imi cumpar si ceva mai profi.. dar cand o sa am la ce sa fac poze... :D

Bafta!

e camera daia cu care umbla chinejii :))

Co5m1n eXtreme 23-11-10 22:46

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3837902)
uite o poza modesta dar cu mai multa calitate la 3 mp decat la 8. Ti-ar prinde foarte bine niste oglinzi de M , nu ai de gand sa ii pui ?

Din cate vad e facuta cu un SONY DSC-H10 care are fix 8.1mp :???:

sharkylete 24-11-10 00:43

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3837902)

Scuze acum am vazut ca m-ai intrebat de oglinzi... Am mai avut niste discutii pe tema asta.. alea de ///M E36 nu imi plac de nici un fel .. eventual daca le schimb as opta pentru unele de ///M E46 :D Dar mai mult ca sigur raman la astea de le am ca sunt foarte frumoase si mai ales foarte practice.. in comparatie cu cele de ///M E36
Bafta

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3838243)
e camera daia cu care umbla chinejii :))

Mi-as dori eu sa fie de`aia... galbejitii aia au numai d`alea profi :))

Quote:

Originally Posted by Co5m1n eXtreme (Post 3838577)

Scuza-ma ca te intreb, dar cum ti-ai dat seama?! :???: eu oricum sunt paralel cu arta asta ... dar eram curios unde ai vazut sa ma uit si eu mai atent data viitoare :D
Bafta!

Restu` e CanCan!

BMnWA 24-11-10 09:42

Quote:

Originally Posted by Co5m1n eXtreme (Post 3838577)

da,dar poza dupa cum bine vezi e facuta la 3 mp,daca era facuta la 8 cand dadeai click pe poza mea intra marea poza la fel cum se maresc cele facute colegu`. Nu fac de obicei poze cu mai mult de 3-4 mp pentru ca daca aparatul e bunicel si la 3 si la 8 scoate pozele asemanator de bine,diferenta e daca dai zoom pe poza,cea de 3 e mai slaba iar cea de 8 rezista la zoom si isi pastreaza calitatea,iar la noi pe sit-uri se misca greu pozele de 5-6mp,asa prefer sa le fac in jur de 1mb sau si mai mici daca se poate.

BMnWA 24-11-10 09:44

sincer am avut si pe cea albastra si pe coupe oglinzi de M e36 si la nici una nu simt nici o diferenta..Vad foarte bine in ele,dar daca nu iti plac nu mai conteaza detaliile :)

Co5m1n eXtreme 24-11-10 11:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3838868)

Scuza-ma ca te intreb, dar cum ti-ai dat seama?! :???: eu oricum sunt paralel cu arta asta ... dar eram curios unde ai vazut sa ma uit si eu mai atent data viitoare :D
Bafta!

Restu` e CanCan!

Click dreapta pe poza -> properties -> summary

sharkylete 24-11-10 12:53

Quote:

Originally Posted by Co5m1n eXtreme (Post 3839500)
Click dreapta pe poza -> properties -> summary

De retinut :D
Multumesc

Provenzano 24-11-10 21:58

frumoasa culoare pe care vrei sa o faci la masina.....mie unul imi place si asta care e pe ea...dar cealalta e DEMENTIALA

BTW imi place cum se aude muzica

Tweety_rzw 25-11-10 15:06

Super , super frumoasa masina ta dar e ceva ce nu imi place la ea si sper sa nu te superi dar niciodata nu mi'au placut acele semnale :( parerea mea este ca dadea mult mai ok cu aceste semnale ! In rest bafta pe viitor cu pisicu'.

Provenzano 25-11-10 23:11

poze cu noua achizitie nu pui Ma?

sharkylete 26-11-10 13:35

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3841365)
frumoasa culoare pe care vrei sa o faci la masina.....mie unul imi place si asta care e pe ea...dar cealalta e DEMENTIALA

BTW imi place cum se aude muzica

Multumesc... si mai ziceai " ce dreacu` culoare ma .. mai faci u acum..." :))) numai ca sa imi faci in ciuda sa ti-o zic :D
Si sa sti ca si mie imi place cum se aude :))
C U!

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3843208)
Super , super frumoasa masina ta dar e ceva ce nu imi place la ea si sper sa nu te superi dar niciodata nu mi'au placut acele semnale :( parerea mea este ca dadea mult mai ok cu aceste semnale ! In rest bafta pe viitor cu pisicu'.

Nici mie nu imi plac dar le-am pus cand am luat farurile... numai bine ca acum aia de pe stanga e crapata.. si o sa le schimb.. pe mine unu ma baatea gandu sa pun galbene sau galbene smoked :D
Oricum multumesc de sfat!

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3844850)
poze cu noua achizitie nu pui Ma?

O sa pun cand o sa am poze :)) mai pe seara cred...
Am si o veste pentru tine! :D

Restu` e CanCan!

sharkylete 27-11-10 18:50

2 Attachment(s)
:arrow:

Restu` e CanCan!

P.S.: Triplele o sa fie schimbate,cand le gasesc...

All times are GMT +2. The time now is 21:41.

- Copyright 2026 4Tuning