![]() |
Re: E46 - Bagged
da, mersi mult de ajutor :) mare domn :D
|
fratele meu esti incredibil!!! nu te opresti niciodata vrei sa fie cel mai kooooolll bmw din lume? sper sa reusesti chiar imi doresc asta!!! esti de invidiat pentru alti, este o arta curata si nebuna ceea ce faci tu!!! farurile sunt bestiale, numarul la fel, acum treci la fundul ei cu munca iti tin pumnii si sper sa iasa ceva:shock::shock::shock:....chiar imi doresc din tot dinadinsul sa fac cunostiinta cu bmw-ul tau personal!!!! cand am drumuri la cluj neaparat trebuie sa ti-l vad sa pot dormi noaptea linistit!!!:lol::D8)
|
si unde va fi pozitionat numarul? ca sincer, la cum arata bara aia, nu prea ai unde sa il pui sa nu dea ca fiind din alt film....
eventual stiu eu, sa il pui pe laterala?? pe mijloc oricum nu cred ca are ce cauta. Dar ... "anhelo" arata intr-un mare fel.... sunt CFL neon nu? |
Am vazut-o prima data in ceva poze pe telefon la cineva nu mai retin ,am ramas afis,dupa care am avut ocazia sa o vad pe viu.Acuma dintr-o gresala am gasit topicul,nici nu stiam ca are topic.Felicitari pentru nivelul la care ai adus aceasta masina,felicitari pentru rabdarea,timpul,banii investiti .Merita pe deplin !Si acuma ca ti-am citit si topicul si am vazut ca nu ti-au agreat multi unele mutari,pana la urma tot de partea ta au ajuns ..secretul e sa astepti sa vezi rezultatul final si dupa aceea sa iti spui parerile.Cel mai mult imi place ca e TRANTITA nu gluma(ai si putin noroc cu air-ul) :)dar oricum e nebunie bmw-ul !
|
Ba ejneboon cum arata masina :shock:
Felicitari pentru munca depusa.Arata ... de visss |
Felicitări pentru toată munca depusă. Așa mașină mai rar vezi.
|
Absolut superba! https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon14.gif
|
|
Mersi de poza, stiu masina, si tipu cunoaste masina mea, de pe stanceworks, ii plac borbet-urile :)) eu astept sa le schimb, si apropo de buza, modelu ala va fi la mine pe fata ;
Momentan lucrez la faruri, portbagaj, si la interior, dar cred ca va fii luuuunga iarna asta, asa ca am timp sa le fac pe toate pana voi iesi cu ea din nou pe strada :D |
Nu ai pt ce! :) am vazut masina si ma dus cu gandu la tine...si daia ti-am trimis poza! Spor la treaba!
|
inlocuiti * cu f lickr .com
|
Felicitari pentru masina, probabil cea mai cool din tara.
|
|
Blana! :twisted: La Multi Ani!
|
Cu siguranta cel mai frumos E46 din tara. Felicitari pentru toata munca depusa.
Sarbatori fericite, un an nou mai bun. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning