![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Alex chiar ai fkt totul cu bun gust..mie chiar imi place zuzu`l tau...e facut cu bun gust si asa o sa fie mereu..stiu eu sigur:-)
|
@alejandro : O sa vad cand o ajung acolo. O sa va cer parerea atunci la momentul potrivit
@Cosmin : Taci ma nu mai rade nebunule :lol: (ai mare grija cu bobina aia ca baga mult curent) @Oprea : La Muncii stau man...a dat colegu tau un claxon ? Daca da, am observat dar nu mai aveam cum sa te salut ca o bagam in parcare (daca de atunci e vorba). O sa o las si jos low style @andrey : Mersi andrei si multumesc la toti care au incredere in mine. Cu siguranta zuz-ul o sa fie mereu cu gusturi bune atat timp cat este pe mainile mele. |
Quote:
concluzie 1 mai ai de munca 2 pana e gata arde-i un sticker ceva sa te recunoastem si noi :lol: eu unu sunt tare curios ce o sa iasa din masinuta asta |
@old_boy : Normal ca mai am de munca si nu e gata. Nu am spus asta si nici nu o sa o spun pentru ca din punctul meu de vedere o masina nu este niciodata gata. Daca stii cat am cautat sticker. Daca ma ajuta cineva ar fi bine cu idei unde sa fac/de unde sa iau. Stai pe aproape daca esti curios ce va iesi din masinuta si ai sa vezi :-). Numai ca mai e mult pana acolo
|
alex...da-mi un semn pe mess si poate te ajut eu cu stikerele...unde ai putea sa faci
cat despre ce ai putea sa faci...nu stiu ce sa zic nu neaparat un sticker ar face prezenta,ci si o anumita prezenta pe sosea:D |
Quote:
|
Alex ai PM! Sa zici daca ai gasit sticker :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aceeasi parere am si eu despre sticker..de aia vreau sa-l si dau jos ...Lui o sa-i stea bine ca are masina alba :D
|
Bahh dai de bauut :lol: LA multi ani tie sh lui Zuzu :)) ca banuiesc k e si ziua ei:lol::drunk::drunk:
|
La multi ani fratica :D..sa ne traiti mult si bine.
|
In primul rand LMA la aman2 si tie si ZUZEI:))
Arata bine "balana" imi place stadiul. Clean,pt asta meriti o ciocolata tu sau ZUZA:)) |
Ce ma e ziua ta? Dai de baut :D Si lu ZUZ un plin de benzina :lol: Hai sa traiesti, si la mai multi km si tu si Zuzu:twisted:
|
@Oprea : Mersi man daca e ceva te anunt pana una alta mi-a zis b-99-saa de cineva :D
@Andrey : Pe acolo ma gandeam si eu... @b-99-saa : E Sfantul Alexandru azi :-) n-am bani ca ii faceam si plin si dadeam si de baut :))) @pwr_bz : Copilotul din ZUZ merita o ciocolata...adica Zuza:)...stiu eu ca ii place :D. Multumesc pentru urare @NXdev : Mersi fratica @Andrey : Normal, e si ziua ei. Multumesc pentru urare Multumesc tuturor pentru urarile frumoase. Va pupa ZuZu :hug::hug::hug::hug::drunk::drunk: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning