Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

EaGle 06-01-08 13:40

Re: Intrebari si raspunsuri

Cauta pe aici si ai sa gasesti ;)

4xel_vt 06-01-08 15:08

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1278118)
Cauta pe aici si ai sa gasesti ;)

nu am gasit dekt siteuri...vreau un tut facut de voi...;)

Trickz 06-01-08 15:11

si cu alea ce nu iti convine?

B3ST 06-01-08 15:11

Intra aici si uitate :arrow: https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3002-tutoriale-adobe-photoshop/page-29.html

4xel_vt 06-01-08 15:13

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1278293)
si cu alea ce nu iti convine?

poi nu prea inteleg...din ele....mai bin inteleg la astea facute de voi ...astia care va pricepeti bineinteles:-)

MARI_NSL 06-01-08 15:49

Quote:

Originally Posted by 4xel_vt (Post 1278296)
poi nu prea inteleg...din ele....mai bin inteleg la astea facute de voi ...astia care va pricepeti bineinteles:-)

ce tare ai fost :lol: mai bine zi ca nu intelegi ca nu sti engleza :???:

keemo 06-01-08 15:53

Quote:

Originally Posted by 4xel_vt (Post 1278296)

o sa traduc eu cateva tutoriale brush si altele ..dar dureaza ceva timp ..trebuie sa primesc acordul celor kre le-au facut ...

4xel_vt 07-01-08 09:06

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1278376)
ce tare ai fost :lol: mai bine zi ca nu intelegi ca nu sti engleza :???:

bah stiu engleza aproape perf.........dar nu reusesc sa fac....cred ca nu sunt toti pasii:???: ....ptr ca m-am apucat de vt de o sapt. sau 2

Trickz 07-01-08 09:12

atunci nu o sa le intelegi mai bine daca sunt in ro. mai bine pune mana si invata sa lasi o masina sau sa o faci celan pana sa inveti brush...

4xel_vt 07-01-08 09:15

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1279545)
atunci nu o sa le intelegi mai bine daca sunt in ro. mai bine pune mana si invata sa lasi o masina sau sa o faci celan pana sa inveti brush...

bah stiu sa cobor o masina...sai schimb jante....sa pun folie....mai multe(schimb spoiler fata,spate)......dar vreau sa stiu si cva brush...dak intelegi ce vreau sa zic

Trickz 07-01-08 09:25

ok...treaba ta.. brushul in mare: faci pe un layer nou o retea de linii, care sa stea la baza kitului de tuning. pe un alt layer sub el. incepi brushul. numele e foarte sugestiv..trebuie doar sa dai cu brush tool pentru a umple spatiile si a uniformiza tot. dupa ce umplii tot kitul trebuie sa adaugi umbre si reflexii. asta in mare....descurca'te acum;)

4xel_vt 08-01-08 09:31

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1279562)
ok...treaba ta.. brushul in mare: faci pe un layer nou o retea de linii, care sa stea la baza kitului de tuning. pe un alt layer sub el. incepi brushul. numele e foarte sugestiv..trebuie doar sa dai cu brush tool pentru a umple spatiile si a uniformiza tot. dupa ce umplii tot kitul trebuie sa adaugi umbre si reflexii. asta in mare....descurca'te acum;)

mz...mai incurajat putzin....am sa incerc sa vad ce iese...sper sami iasa reflectiile si umbrele bin:-)

bah totusi datimi nij tutoriale.....nu reusesc sa fac nik....imi iese o prostie mai mare ca min:(((.....pls nij tut pt brush

aaaa....si ink o intrebare....dc dupa ce modific o masina imi salveaza in format psd...nu jpg....??si nu o pot vedea poza decat cu photoshop...si am vazut k masinile voaastre sunt in format jpg...carei solutia???...tre cumva sa unesc layerele sau aja cva???dak tre sa le unesc sau altceva zicetimi plsss...

no limits design 08-01-08 09:44

kn salvezi ai o casuta in care poti sa alegi fromatul shi acolo in loc de psd alegi jpeg

F.E.A.R 09-01-08 20:32

1 Attachment(s)
stie cineva cum se fac chestiile alea la aripi sau are cineva vreun tutorial????...eventual si cu suruburi de prindere...astept...

MARI_NSL 09-01-08 20:36

faci c/p la roata cu tot cu pasaj ...il distantezi un pik de caroserie ...si pe urma dai cu smudege tool ca sa umpli golul . si surburi cred ca se fac cu brush tool. pe astea nu le-am facut niciodata :-?

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning