![]() |
Re: Club Clio
salut...
cat face filtrul..si de unde l-=ai luat..si unde l-ai pus..? +...ai probleme ku garantzia masinii..?? k mi-ash tranti si eu un filtru.. Quote:
|
Quote:
Quote:
|
da frate eu cautam leduri la stop
|
Nu gasiti stopuri cu led pt Clio Bicorp? inseamna ca nu ati cautat... cateva exemple:
http://www.autotintdesign.com/Tail%2...lt/Renault.htm http://www.fk-automotive.de/news/led/index.php |
mie imi trebuie stopuri cu led pt clio 2003 1.5 dci.....modelu ala cu portbagaj lung....stiu stopurile de la fk....le-am vazut si la sv si in iasi in catalog dar alea-s pt clio de asta scurt,cu portbagajul mic,a mea e cu portbagaju cat la logan!!!!!alt model de triple.....
|
Stiti unde se pot gasi stopuri cu led pt clio symbol si la ce pret ar fi?:D
|
spgbuc stop cu led pt clio simbol nu exista!!!!si eu am cautat...am vb la fk si abia a aparut angel eyes pt clio simbol....stopuri mai incolo/........///////
|
Quote:
teoretic farurile de la bicorp ar trebui sa se potriveasca si la symbol ... pana la urma urmei in partea frontala sunt identice :D |
cu certitudine se potrivesc!
|
da da de faruri nu mie sa le schimb......arata bine dupa ce pun cerculete angel eyes....da la spate e buba...vreau triple clare cu leduri....si inca nu exista asa ceva....am vb si in germania cu cineva si nimik....
|
Super frumoase triplele..
Dar si pretzul e adecvat..:) Sunt peste tot...in primul rand trebuie kautat pretzul cel mai bun....ele oscileaza intre 200-300 euro...diferentza mare.. Quote:
|
Quote:
|
o sa asteptam mult si bine... avand in vedere ca symbol-ul este facut la turci... si nu se comercializeaza in toata europa... nu cred ca o sa vedem si stopuri cu led pt symbol :sad:
|
hmmmm depide....nu toate clio simbol sunt de la turci.....a meu e din lotul prim facut de francezi,la ei acasa.e o bijuterie de masina!!!!....dupa succesu reputat de clio frantuzesc s-a decis fabricarea lui pe scara larga Turcia,Maroc .....
|
hmmmm depide....nu toate clio simbol sunt de la turci.....a meu e din lotul prim facut de francezi,la ei acasa.e o bijuterie de masina!!!!....dupa succesu reputat de clio frantuzesc s-a decis fabricarea lui pe scara larga Turcia,Maroc .....Am avut in mana declaratia vamala la iesirea autoturismului din Franta ,plus foaia cu toate stampilele din vamile tranzitate!!!e una din primele 3 masini aduse in iasi
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning