![]() |
Re: Golf 3 - TDI, soft by Bitnet (Halchiu Project)
|
Quote:
|
Dacă tot s-a deschis discuția.
Ovidiu, suntem īn aceeași barcă. Băgăm o grămadă de bani īn mașini care, real, pe piață nu valorează prea mult. Opționalele ridică prețul mașinii, īnsă, acest lucru este apreciat de cunoscători sau īmpătimiți. Pot spune, fără a greși, că opționalele de pe mașina mea valorează mai mult decāt mașina. Dar nu mă raportez la prețurile de pe piață. Īn cazul meu pot spune că e vorba de o provocare. Dacă imi doresc un lucru, fac tot posibilul sa-l găsesc. Eu am căutat climatronicul timp de 4 ani și, īntr-un final, l-am găsit. Timpul nu mă presează, odată și-o dată tot voi găsi ceea ce caut. Stai liniștit, sunt sigur că vei găsi fețele de uși pe care le caut. Ai văzut cum mi-ai găsit tu fețele pe cere le caut eu. De multe ori dai peste asemenea lucruri din īntāmplare, atunci bucuria de a le găsi este imensă. Īncet, īncet, mașinile vechi dispar, e un lucru firesc. Imaginează-ți ce va fi peste 20 de ani. Vei avea un Golf rāvnit de mulți puștani sau oameni care, acum, nici nu se uită la el. Cānd spun asta, mă gāndesc că aș dori un Karmann Ghia. |
1 Attachment(s)
Ca tot zici de Karmann.
Ia uite Ovidiu ce am gasit eu printr-un garaj pe langa Bucuresti. Si crede-ma ca nu vezi nimic in poza. Numai un cunoscator poate aprecia ce e pe acolo. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Undeva prin Martie - Aprilie cred ca ar fi frumoasa o iesire.
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Yackone din pacate nici in 5 insi daca punem mana de la mana nu prea ne permitem masinile alea cand sunt terminate :(
|
Quote:
intrebarea era...cat urca a ta ? :) |
Quote:
Doamne Bluey ce este acolo sa sti ca stiu si eu la un mos pe aici prin zona un fiat 1100D impecabil zici ca e nou din ce poze mi-a aratat mosul cu el! |
Sa speram ca si despre ale noastre se va vorbi la fel peste 40-50 de ani
|
Ce bijuterii are omul acela in garaj:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning