![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
In primul rand ai zis ca masina e de TINE. In al doilea rand ai grija cu limbajul, nu esti pe maidan, esti pe un forum cu reguli stricte, mai bine mergi aici sa te Descarci. Sper ca nu am facut reclama, daca am facut sa se stearga partea cu linkul. |
1 Attachment(s)
............
|
Eu as zice sa va mai abtineti dracului de la toate aberatiile astea, parca ati fi niste copii. :rolleyes2
Marius, lasa omul sa faca ce sustine ca stie sa faca si o sa vedem atunci daca e cazul sa radem de el sau nu. :D SST, tu incearca sa-ti vezi de treaba, bagi prea multe in seama si esti prea cocos pe aici. In fata unui monitor oricine poate fi mare smecher, asa ca ceea ce faceti voi aici nu faceti altceva decat sa va da-ti smecher. Iar ca sa fi smecher trebuie sa fi de doua ori prost si odata fraier! Asa sunteti si voi? Atunci imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu voi... Lasa-ti topicul in pace, nu-l mai polemizat si daca aveti un cuvant de spus, spuneti-l prin fapte, lasa-ti vorbele aruncate aiurea, ca nu-si au rostul! Bafta!;) |
Quote:
|
18 Attachment(s)
Integra:arrow:(ma scuzati ca am pus atat de multe dar nu stiam care sa le las si care sa le sterg:))
|
frmoasa integra vere tineo tot asa
|
am si eu o problema... cand bag masini si ma duc la magazin imi da jocul don't send.. am patchu 2.3.0 LE....care este problema?
PS: si un link de unde pot lua masini :D |
Poftim : http://street-legal-mods.com/
|
mersi dar problema majora nu este asta cu linku.. problema este ca orice masina bag si ma duc la magazin imi da don't send...
EDIT: am observat ca imi da don't send si fara masini bagate.. |
3 Attachment(s)
Ia alt SLRR ... Ia-l cu tot cu patch , 2.3.0 sau 2.2.1 ce vrei ...
@ Am vazut ca ati pus mai multi Acura :) Pun si eu una ... Cam varza :D Dar merge ! |
Sal, sunt nou aici si am nevoie de un skyline si de un motor pt 350z (am 2.2.1 mwm) va rog frumos urcati
|
4 Attachment(s)
MASINA FACUTA DE maryus_x90 si nu mai stricati integra aia ca nu v-a facut nimica
|
3 Attachment(s)
Scuze, dar nu m-am putut abtine! :shock: E prea "hardcore"! :D
|
RESPECT MARYUS
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |