![]() |
Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...
Quote:
pe mine m-au ajutat amicele ( pt k am multe, din fericire pt mine) foarte mult, lor le cam datorez tot ce stiu, ele m-au invatat ce place si ce nu place unei femei, de la prima intersectare pana la...primul fwck...:lol: |
.... :)) ...si eu sunt familiarizata cu astfel de cazuri!!!Spatele meu,e cit China,de mare!!!!
|
lasa mey, acolo sus se contorizeaza ajutorul dat moca :D
|
pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...:
-unele cu mesaje pe servetzele nu? :lol: :lol: cum ziceau undeva niste forumisti! :) (sa fim seriosi,stric si pix,si servetel si sunt luat si de fraier-daca nu de ea de cei din jur care ma vad-) :lol: :lol: |
cam ... ieftina metoda...
da' se poate sa iasa...cine stie ??? n-am incercat :D |
Quote:
|
prea mare varsta data de tine...
astea la 16 ani mai nou nu mai folosesc servetele... alea de 14-15 ani considera acest gest a fi super romantic... NOT ! :D |
Ai dreptate.......si daca vrei una sa mai fie si v.... tre sa o cresti intai....:D:D:D
|
bei sunteti off topic....lasti fetele sa ne zica cum agata ele...sau cum se lasa agatzate ... :D
|
Quote:
Nu suntem off incercam noi sa le motivam sa scoata de la ele tot :-) Ca daca le lasam pe ele vedem doar 2-3 posturi pe saptamana si nici alea la subiectul asta :arrow: Treaba cum se lasa agatzate asta e buna :D chiar ar trebui sa ne spuna 8) |
hmmm:x eu unde reclam un furt de semnatura?
scz de off dar aici se vede cel mai bine. |
....aoelu ce problema ai si tu :lol:.....
|
Nu e mare dar, ...... este totusi. Si k sa fiu on... pt voi fetele este mult mai usor sa cuceriti un baiat,sau ...macar sa dati impresia k vreti acest lucru.Cum nimic mai simplu: o fusta scurta, un decolteu si ....cam atat.
|
nu e nevoie...
o privire, un zambet... e suficient ;) |
Quote:
nu cred ca are rost sa elaborez TOATE gesturile ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning