![]() |
Re: Street Virus Team Brasov
2 Attachment(s)
salut ma numesc Alex si am un megane coupe de 2.0 l 16 valve vreau si eu in club daka se poate salutari pt tipu cu octavia alba daka se poate as intra si eu cu voi o sa mai verific forumu dak nu sa ma ajute cineva sa stiu ce sa fac [email protected]
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=39770&page=4
I-a vedeti ce se zice pe acolo :) |
o intalnire calumea pe cand sau sunt club pe grupuletze????:D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci cu incepere de pe data de 25(dimineata) sau 24(dupa-masa dupa orele de munca ale unora) August 2007 pana pe data de 26 este programata intalnire STREET VIRUS ...la Cabana de la Muntele Rosu ... cu discoteca care ne poate fi pusa la dispozite. Vreau sa vad cine vine ... si cu asta este ultimul efort care il depun pentru a incerca sa mai strangem drecu clubu asta ... ca de la o vreme... :| mai nimic. Pretul de la ultima intalnire pt o camera cu 2 paturi a fost de 80 lei noi pe noapte... deci 40 de persoana. Daca camera e mai mare si cu mai multe paturi aceasta suma de 80 de lei noi scade.
Cu respect si cu speranta ca voi primi suport din partea membrilor SV va saluta Basca |
mah.. io in perioada aia o sa fiu in concediu .. 90% nu o sa fiu prin bv.. dar dak cumva e sa fiu prin preajma o sa dau si io o fuga .. macar asa .. cat sa semnez condica ... :D
|
si lasa suceveni in pace mah .. k ei nu au nici o vin ... :D
Cu respect si cu speranta ca voi primi suport din partea membrilor SV va saluta Basca[/QUOTE] |
Se pare ca va trebui sa mutam cu o sapatamana mai tarziu intalnirea. Ca sa poata sa vina si mugur si gabi la ea.
|
Quote:
|
asa e .... daca nu putem noi sa venim asta nu inseamna ca nu puteti voi sa mergeti. daca v-ati planuit deja puteti merge, dara daca chiar nu puteti merge fara noi :D .... atunci mai asteptam :)
|
Eu zic sa mai asteptam :))
|
Quote:
|
adevarati colegi dom'ne :*
|
Quote: