![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
Quote:
sonic - ce vrea sa insemne ??? |
soundtrackul de la nfs carbon
|
Quote:
|
Fara suparare dar si eu am gasit niste system requirements in urma cu ceva timp...desi acum poate sunt mia credibile,dar intr-adevar de unde le ai[de pe siteul vecinului vasilica de la 2 :lol:]...placa mea video nu e acolo dar nici la mw nu era si mi-a mers deci nu am emotii...am tot,procesor 2500+[1.83 Ghz],512 ram si 2 gb hard disk :D
|
mda... mersi sky_man pt lamurire ;)
SR astea sunt pe NFS-Planet, la noutati dar nu cred ca astea sunt minimum requirments.. e prea mult! adica 1GB RAM? tre sa fie nebuni sa ceara atat, doar la NFSMW cereau minim 256 MB RAM nu vreau sa dau bani pe rami si pe alte chestii, dar daca nu merge, trebuie sa-mi fac un upgrade |
Sl1V3R tu ai geforce fx 5200... si acolo scrie geforce fx series sau ceva de genu...ma rog...oricum trebuie sa aiba si fx-urile
|
Quote:
|
Voi nu intelegeti ce am zis...eu am fx5200 si nici la mw nu zicea de placa asta video dar imi mergea deci si carbon ar trebui sa-mi mearga:explore,net,sqlserver si toate celelalte programe inchise si se face rost ;)...totul e sa ai inspiratie :lol:
|
Sl1V3R ... dar aici zice GeForce FX series...si tu ai GeForce !FX! 5200....deci aici este specificata placa ta video! ... poate la mw nu era dar aici e
|
Am inteles in sfarsit c ai vrut u sa zici...ca scrie si fx series[nu am vazut asta]...STICK TO THE TOPIC!!!
|
2 Attachment(s)
NFS C: New Screenshots Wednesday, 27.09.2006
Electronic Arts today announced the upcoming titles for fall 2006 and - as expected - Need for Speed Carbon is included. In the course of this event EA published some screenshots of the game, but most of them were already in our picture gallery before. Additionally EA published two pictures of 'melody.', a female japanese pop singer which is included in the Soundtrack of Need for Speed Carbon. There is a "real" picture of her and a 55DSL promo picture. sursa www.nfsplanet.com (au ales o tipa tare sa cante :-P ) |
S-a mai auzit ceva de demo:?:
|
Quote:
mai ai putina rabdare... va zic eu cand apare |
Quote:
are un programel cu care poti juca jocurile de pe ps2 pe pc - si pe nu mai stiu ce hub american de odc e pus jocul complet pt ps2 si xbox (am fost si eu la el si mi-a aratat ceva autosculpt si am ramas masca) - daca nu ma credetzi ramaneti cu parerea ca demoul nu a aparut (adek una veche fara sens:-P ) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning