Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Masinile si userii nostrii (https://forum.4tuning.ro/195-satu/17077-masinile-userii-nostrii.html)

Spark 18-05-07 19:23

Re: Masinile si userii nostrii

7 Attachment(s)
:( uitatzi ce am lucrat eu azi dimineatza ...

Alex2Fast4U 18-05-07 19:58

cum ai reusit maistre.. ? ce-ai lovit.. ?

szambi77 18-05-07 19:59

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 907390)
da ce ai facut ember,atatea cabluri,pui ceva serios in masina,ceva muzica??

da da ;) surpriza :lol: .... voi mai pune poze ;)

Spark 18-05-07 20:02

Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U (Post 908035)
cum ai reusit maistre.. ? ce-ai lovit.. ?

pai .. la semafor la burdea ... mergeam spre closca ... si s-o fact din galmeb ... ala din fatza s-o oprit desi putea trece .... eu am intrat in el ... si din spate m-o bushit pe mine unu ...

szambi77 18-05-07 20:02

Parerea mea ca ar trebui sa mai punem toti poze cu masinile proprii si o prezentare generala pt. reamprospatare ca ne-am inmultit pe aici si sa stie toata lumea ca cine ce masina are, cine este etc.

szambi77 18-05-07 20:03

Spark, vii azi ?

Spark 18-05-07 20:05

vin ... de ce sa nu vin :)

szambi77 18-05-07 20:05

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 908048)
vin ... de ce sa nu vin :)

Bine bosu' ;)

Alex2Fast4U 19-05-07 02:13

Sa se faca un thread special in care fiecare isi prezinta masina.. da sa se faca dupa un model... Marca, Model, Motor, ... etc... Car Spec. si thread`u sa fie foarte strict.. adica doar aceste lucruri sa fie in el.. fara OT .. si chestii de genu` ce beton masina si cati cai ai.. putina ordine sa fie aici.. si una doua toata lumea se simte mai bine.. ;) parerea mea.. :D

marcelcrisan 19-05-07 09:27

ader si eu la ideea de a avea un loc unde sa fie numai pozele si specificatiile masinilor.....si binenteles utilizatorii

szambi77 21-05-07 11:11

Juana tata, baga mare un thread nou in care sa ne putem prezenta masinile, marca, motorizare, modificari etc. Pana acuma poate nu era necesar dar, dupa cum am specificat anterior, si Satu Mare se va dezvolta in acest domeniu si nu-i de neglijat ca masinile (mai mult sau mai putin) tunate apar si la noi ca ciupercile dupa ploaie ;) Ne trebuie si noua o evidenta cat de cat, nu ? ;)

attilaboot 21-05-07 23:44

Parerea mea.... Neaparat un (nou thread) loc noua trebui. Sa fie de la inceput, si numai si numai prezentari a masini si proprietar (..dupa ceva formular tipizat, sa fie toate la fel :-) ) . NO COMMENT -ari ! :rolleyes2

szambi77 22-05-07 03:14

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 911851)
dc sa fac un thread nou???? aici e locu in kre ne prezentam masinile.eventual fac un thread cu masinile modifivate in sm???c ziceti??

pai la modificate ma refeream si eu ! ..............

81-fly 22-05-07 21:34

4 Attachment(s)
sal 2 all!
eu sunt nou pe aici...sper ca ma primiti cu golanu meu.....
am idei 'tunate' rau de tot...dar banii sunt limitati...asa ca am ramas la un tuning modest.....oricum urmeaza continuarea, dar numa incet ca asa e in taxi...incet si foarte incet (cu banii). Am si un filmulet cu o incercare de drift...ca mai mult m-o durut sufletu s-o calc...unde pot sa il postez?
A, sa nu uit. Finisarea si vopsirea "lamelor de sub spoiler" sunt home made, fara mecanici sau vopsitori specializati...totul in garajul meu.

Spark 22-05-07 21:42

filmuletz ... este un thread cu filmuletze din sm :)
posteaza-l acolo
si ine ai venit :)

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning