![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
7 Attachment(s)
:( uitatzi ce am lucrat eu azi dimineatza ...
|
cum ai reusit maistre.. ? ce-ai lovit.. ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Parerea mea ca ar trebui sa mai punem toti poze cu masinile proprii si o prezentare generala pt. reamprospatare ca ne-am inmultit pe aici si sa stie toata lumea ca cine ce masina are, cine este etc.
|
Spark, vii azi ?
|
vin ... de ce sa nu vin :)
|
Quote:
|
Sa se faca un thread special in care fiecare isi prezinta masina.. da sa se faca dupa un model... Marca, Model, Motor, ... etc... Car Spec. si thread`u sa fie foarte strict.. adica doar aceste lucruri sa fie in el.. fara OT .. si chestii de genu` ce beton masina si cati cai ai.. putina ordine sa fie aici.. si una doua toata lumea se simte mai bine.. ;) parerea mea.. :D
|
ader si eu la ideea de a avea un loc unde sa fie numai pozele si specificatiile masinilor.....si binenteles utilizatorii
|
Juana tata, baga mare un thread nou in care sa ne putem prezenta masinile, marca, motorizare, modificari etc. Pana acuma poate nu era necesar dar, dupa cum am specificat anterior, si Satu Mare se va dezvolta in acest domeniu si nu-i de neglijat ca masinile (mai mult sau mai putin) tunate apar si la noi ca ciupercile dupa ploaie ;) Ne trebuie si noua o evidenta cat de cat, nu ? ;)
|
Parerea mea.... Neaparat un (nou thread) loc noua trebui. Sa fie de la inceput, si numai si numai prezentari a masini si proprietar (..dupa ceva formular tipizat, sa fie toate la fel :-) ) . NO COMMENT -ari ! :rolleyes2
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
sal 2 all!
eu sunt nou pe aici...sper ca ma primiti cu golanu meu..... am idei 'tunate' rau de tot...dar banii sunt limitati...asa ca am ramas la un tuning modest.....oricum urmeaza continuarea, dar numa incet ca asa e in taxi...incet si foarte incet (cu banii). Am si un filmulet cu o incercare de drift...ca mai mult m-o durut sufletu s-o calc...unde pot sa il postez? A, sa nu uit. Finisarea si vopsirea "lamelor de sub spoiler" sunt home made, fara mecanici sau vopsitori specializati...totul in garajul meu. |
filmuletz ... este un thread cu filmuletze din sm :)
posteaza-l acolo si ine ai venit :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning