![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Salut !Tuturor acum am vazut acest thread!!!!Care ati jucat in pgl:X
Uitati un svr bun quad.pglzone.ro poate a mai jcuat cienva!!Este super super sv-rul:X:X!!!Bafta la cs!!!! |
Salut !Tuturor acum am vazut acest thread!!!!Care ati jucat in pgl:X
Uitati un svr bun quad.pglzone.ro poate a mai jcuat cienva!!Este super super sv-rul:X:X!!!Bafta la cs!!!! |
PUBLIC : pcp.gemenii.ro HNS & KZ : pcp.gemenii.ro:27016 RESPAWN : pcp.gemenii.ro:27017 Automat de pe forumul PCP.GEMENII.RO puteti intra si pe forumul de hns/kz si pe cel de respawn , le gasiti pe ambele pe forumul principal . HF by CLaudia 8) |
Super sv-rul cu gemenii:X!!!Ms Baby!!!!
|
DE UNDE POT SA TRAG SI EU JOCUL?:D
|
|
Din partea mea si a echipei pCp.Gemenii.Ro , sa aveti parte de tot ce va doriti !
http://avoncosmetics.files.wordpress...-christmas.gif |
Imi cer scuze ca nu sunt on topic, dar m-am gandit ca poate sunteti interesati: Vand gaming gear Razer ! Daca este cineva interesat am anuntul la semnatura ! Alte detalii pe PM ! Multumesc anticipat !
|
Quote:
De curiozitate cand ne strangem sa facem toti un cs ?Sa vedem poate facem si doua echipe;) |
Eu sunt disponibila sa va deschid un server pe al meu , am echipa am tot , daca nu vreti sa jucam cu echipa organizata ma pot ocupa sa strang lume de pe forum de aici sa facem echipe si jucam doar noi astia de pe 4tuning ...deci la capitolul server pot face eu unu , unde sa putem juca fara nicio problema ;)
|
Quote:
|
Prezent!!!!:ihearu::ihearu::ihearu:
|
prezent şi eu
|
MillionDollarBaby--Asteptam sa fim 8 playeri +rezerve cat zici tu si sa facem un clan,un nume si sa jucam!!Ce zici:)?
|
Lafel prezent....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning