![]() |
Re: GTA San Andreas 4Tuning
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce se mai aude de masina mea ? :lol:
|
7 Attachment(s)
o noua masina.masina a ta e in lucru si acu ca e mai greu cu bordu ala ca abia am facut fata bordului
|
frumoasa dacia nut
bmw`ul e90 ? e in lucru si el? |
va trebui sa mai asteptati ca mai am multe masini de facut.si nu ma prea pot tine sa fac si la masina sa mi=o modific si sa fac si la masini pt gta
dar se vor face toate masinile cerute |
3 Attachment(s)
Salut cristi :D mai ai la laguna 2 :) pun cateva poze poate iti reamintesti de ea
|
Quote:
|
aa. ok :P multumesc mult :D
|
Am auzit ca se apropie Bmw-ul meu :D Abia astept!
|
Halal ! cum iti permiti sa te dai drept autor al acestor masini ? inafara faptului ca ai downloadat modelele originale si le-ai uratit dandute tu autor-ul lor nu vad nimic Okay cu tot ce e aici ! Rusine, ma mir cum de Administratorul nu sa ocupat de tine...mi'a fost de ajuns ca te vedeam pe site-ul meu si stricai reputatia, bine ca am fost atentionat de lume ! pana si pe Messenger nu ai o taina cu vorbit-ul... >.<
|
De mai shake eu ti-am zis pe forum de baiatu asta dar chestia e ca fura masinile altora si le insumeaza ca fiind proiectele sale :lol: Ma in viata fase ca astea penibile le ti minte o perioada de timp
|
4 Attachment(s)
Sa traiti!:D
Am revnit cu o masina noua editata de mine: AUTOR ORIGINAL:MAMUT EDITARE: Dacia_1310(me!:D) Tin sa zic ca este mashina unei cunostinte de familie si m`a rugat sa o pun in gta sa:D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
- Copyright 2026 4Tuning