![]() |
Re: RENAULT 11 TXE
Mie imi place volanul ala :-) de pe ce model este?
|
laguna 3
|
4 Attachment(s)
Dupa un mic derapaj iara mi-a sarit planetara stanga <_< , urmeaza o reparatie capitala la mecanica , planetare + cutie + ambreiaj+ placa ,semeringuri+cuzineti+ carburator+radiator + punte :-P:twisted::twisted::twisted:
Chiar cu cateva minute inainte mi-am achizitonat o masina noua :twisted:8) |
2 Attachment(s)
Rezultatul , buza care tine diferentialul in cutie s-a spart , urmeaza sa dau tot botul jos sa schimb tot ce troncane , atarna , arata urat:twisted::evil:
|
Eu zic sa o pastrezi p-asta si sa vinzi "prostia" aia de masina in care ai investit atata munca si suflet :-" :)))
|
bine spus , pastrez caroseria si arunc prostia aia de motor care consuma cat un bmw , recuperez banii in 2 saptamani lejer doar din benzina :D:twisted: :))))
oferte motor super nova........ cineva ;;) ? |
punei ma un 1.6d si o arzi cu tractoru..sa vezi consum de 4..ce te mai plimbi cu ea..
|
6 Attachment(s)
Raman tot la 1.7 pt plimbare si un 320i pt distractie :twisted: astazi in putinul timp liber pe care l-am avut am desfacut o parte din piese :twisted:
|
2 arcuri sport are cineva pt r11 :X ?????????????????????????
|
4 Attachment(s)
linistea dinaintea furtunii :))) :twisted:
|
Nu comentez asupra sticker-ului pentru că singur īţi vei da seama şi īl vei da jos! :lol:
P.S. Asta dacă nucarecumva ai făcut vreo zgaibă pe acolo şi īncerci s-o acoperi. :D |
ce sa imi dau seama ? :-) mie imi place cum arata :twisted:
|
14 Attachment(s)
Cateva imagini dupa o zi lunga.... :twisted:
|
Si mie imi place cu stickeru' :D este mai speciala
|
cumpar motor renault 19 1.8 8v 90cp :D astept oferte :) !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning