![]() |
Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
3 Attachment(s)
Campionatul Naţional de Viteză pe Circuit 1978 continuă cu etapa a II-a BRĂILA, īn organizarea FRAK şi asociaţia sportivă DINAMO Brăila, īn 13-14 mai 1978.
Aveţi lista sportivilor (īn pdf) şi foto cu Dacia 1100 şi 1300. Intr-una dintre foto este, īn stānga dl. Valentin NEMŢANU-Director adjunct al cursei şi un sportiv pe care nu l-am identificat, dar fiind lāngă maşina cu nr. 22, pe care scrie Vasile SZABO (RIP) şi Serghiescu. Ar pute fi Serghiescu dar nu e pe lista de sportivi, nici el nici SZABO. Poate īl recunoaşte cineva! |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
1 Attachment(s)
Ma tot uit la poza asta si ma intreb daca ar putea fi utilizat acest teren pt a se organiza o competitie auto pe el... :shock:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1301137848 |
Ba da si inca o competitie de Grand Prix.....Vointa sa fie dar....dupa cum evolueaza lucrurile in tara asta parca vad un alt Mall sau alta bazaconie pe el , vorba : magazine sa avem , ca or sa apara si cumparatorii , de acest lucru nu ne putem plange...:(
|
Unde e locatia aia ?!:shock:
|
2 Attachment(s)
Quote:
... Nu stiu cat de largi sant drumurile, ce latime au, si daca s-ar preta pt o cursa de Viteza pe Circuit, asfaltul e super bun, e nou noutz :twisted: stiu ca in mare parte sant iluminate in totalitate, s-ar putea organiza si Competitii Nocturne :D https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1301143599 |
Neluţu, ai vrut să scrii Tārnova?
Este la Fabrica de Şamotă? Pe ce stradă este locul? |
Quote:
|
Quote:
|
Mie mi-e simplu moshule sa o rezolv cu ei : ii pun in cap si am terminat , partea de care mi-e teama e , insa , alta : ce ma fac cu acei 10.000 de dobitoci si lingai care vor sari sa le ia apararea ? :D
|
Quote:
|
ma duc in casa sami iau o vodca si sa ma imbat ca iar mi sa pus pata pe federatie si pe toti cei ce o conduc si nu lasa loc tineretului sa se afirme...pacat !!! am ajuns sa ne gandim numai la banii care ii bagam in buzunar ? ne mai gandim si la ce am putea face cu ei sa ne luam un set de gume sau jenti sau alte chestii pt masina sau chiar sa dam si la tineri care nu au :(
|
3 Attachment(s)
in premiera va bag 2 poze care sper sa va placa :)...este chiar moshu' real...
|
3 Attachment(s)
Quote:
Daca stiti unde au UCMR garajele este exact la cativa pasi de ei :-) Mai exact am facut o schema cu zonele de iesire din Resita ca sa puteti sa va dati seama, cu GALBEN am insemnat pricipalele iesiri din oras iar cu MOV am localizat exact acel LOC cu pricina... :-) Foto 2 si Foto 3... |
3 Attachment(s)
Quote:
.....si daca tot santem la sectiunea MOTO vreau sa va spun ca la Resita in afara de Automobilism am avut parte si de Cupa Pacii si Prieteniei la MOTOCICLISM... Sigur stiu ca au fost in 1986 si 1987. Din pacate nu stiu prea multe si nici nu am poze :evil: ...si cea mai tare faza a fost ca la competitie au participat si piloti sportivi din Republica CUBA |
1 Attachment(s)
Circuitul de Motociclism Viteza avea acelasi traseu ca si la Automobilism...
:arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning