![]() |
Re: Sibiu
bun atunci. ramane la 7.
|
io-s prezent
|
si eu prezent. mai aduc pe un prieten cu o octavia2, pe lau, probabil unii il cunoasteti.
|
1 Attachment(s)
Na ca in sfarsit am reusit sa ne adunam mai multi :)
Faina intalnire Poza o iesit rau k n-ati avut rabdare... |
a fost tare seara....poate reusim ceva mai adevarat
|
eu zic ca a fost o intalnire reusita. mia placut foarte mult. ati mai stat mult dupa ce neam intors de la cisnadioara, ca vam vazut parca masinile la suporter. a mai fost ceva interesant? ;)
|
Ne-am dus in Dolce Vita ca in Supporter era plin ca de obicei...am mancat o pizza si dupa aia restu (Bassu,MIGu,Dan...) s-au dus la biliard...eu am avut niste "probleme" personale :D
Oricum,la cat mai multe intalniri de acu inainte |
Quote:
am filmat si eu acolo la poliflex plecarea da nu se vede mare lucru. sa pun? |
ce mai astepti?:D
|
2 Attachment(s)
Salut ma primiti si pe mine? :rolleyes2 :D
|
da cum sa nu :D bine ai venit intre noi
|
Sal relu si bine ai venit. Bah sorine ce ti-o tremurat mana, nu mai da vina pe alti cand tu nu stii sa faci poze:D. Ce tare arata sleeperu ala alb, sigur trage bine, al cui ii? nu ma da si pe mine o tura?:lol: Alte poze n-o facut nimeni?
Si NU postati ce ati filmat cu mobilu, va rog, nu ma vreau pe net;) |
care vrea filmuletul, il trimit pe mess, idu meu e axxro, da sa nu il postati aici. lasa paul, ca si la filmarea mea se vede degetu, nu suntem profesionisti in ale artei:P.
relu75, bine ai venit, frumos golfuletu. ce motor este pe el? si evacuarea e de la pilot, tot traseu? relu75, acum am vazut masina pe forum la vanzare, am aflat ca e GTI de 140, super, spor la vanzare. daca aveam dineros m-ar fi interesat, ca si eu sunt innebunit dupa GTI-u asta 2 de 16V, da pana una-alta ma multumesc sa prind si o 1300. bafta la vanzare si te asteptam sa vedem masina live. |
Salut Relu75! Bine ai venit!
Misto Golf Este din fabrica GTI sau ai pus motor and stuff??? |
Salut Relu75!
Stiu masina,era nu demult pe Fochistilor... E GTI 16V de la mama lui.Stiu sigur.Si are evacuare.Suna destul de bine insa ultima data cand l-am vazut cam scotea fum...:(:(:( Nu-mi place sa vad un GTI in starea aia...:( |
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning