![]() |
Re: Mercedes CL65AMG vs BMW M6
Corect poti orice masina,o iau cu macaraua si o intorc cu rotile in sus,nu ma refeream la faptu ca dai cu ia in bordura si asa mai departe...ca testele nu se fac dand cu ia in bordura,pana la 100km/h poti sa faci ce vrei , frana de mana, tras maxim de volan, jaloane tot ce se face...;)
|
da..in principiu daca faci slalom la 100 nu sunt asa mari sanse sa te rastorni..insa e si probabilitatea asta ! depinde cat de brusc e slalomul :)
|
Quote:
|
Quote:
Poate trebuia sa pun si " ". Din punctul meu de vedere, si de la volan si de pe scaunul din dreapta, Mercedesul este cu cateva clase peste, incat nu se pot compara masinile astea. @Rac3r: Pentru ce sa modifici o astfel de masina, vrei sa zbori cu ea? Sa nu mai zic de costuri, dar probabil asa e cand scrii pe forum ce ai visat noaptea trecuta. |
man...e mercedesu cu ceva clase...dar nici m6 nu e asa de prost incat sa ii dai foc! sunt sigur ca 99 % din noi..toti forumistii ar primi cu mare bucurie un m6:)..si eu l-as primi cu bratele deschise insa il voi vinde in prima secunda :)
|
Quote:
|
Quote:
exista multiple cazuri de CL65 si CL600 (acelasi motor) modificate in state, unde poti sa exploatezi un plus de putere pe autostrada sau alte sosele sau chiar sa o duci la drag strip. Deobicei cine isi permite un 65 AMG si vrea senzatii extreme pe circuit, mai are resurse financiare pentru un CLK63 Black Series, 997 GT3 ... Anyway, e ultimul meu post aici... |
Quote:
Sunt sigur ca omul a exagerat cand a zis ca-i da foc, doar nu-l credea cineva, doar a vrut sa sublinieze diferenta dintre masini. @Bogdan_mb: CL-ul nu e masina sa te dai cu ea pe circuit orice modificari i-ai face. Pentru asta sunt alte masini mult mai capabile pe un circuit si mai ieftine. Din punctul meu de vedere trebuie sa fii sarit sau sa te enerveze banii ca sa-ti iei un CL 65 si sa-l modifici pentru circuit sau drag, hai sa fim seriosi. Ambele masini din acest topic sunt destinate exploatarii lor asa cum vin de la fabrica nu tuningului. PS: Nu servesc Magheru. :) |
Cred ca nu ai intales postul meu referitor la circuit, eu zic ca se deduce ca CL-ul nu este o masina de circuit, asta si prin conceptie, CL = GRAND TOURER .
Referitor la modificarea ei, cand oferi aceasta masina (CL65 AMG) catre piata din state unde exista o cultura bogata a drag-racing-ului te astepti sa existe doritori sa o modifice. Nu de alta, dar si prezenta multor oferte de tuning ma face sa cred asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning