![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
Quote:
|
fff frumos ursuletzul,i-am zis asa deoarce nu are motor,dar cand ii vei pune va fi ursoi:P nice car
|
Quote:
|
Quote:
ps:am sa pun si motor!!!!!!!!!!!!! |
@dj16xxs foarte frumos ursul!!! apropo.. poze cu ce ai in porbagaj nu pui?:rolleyes2
|
Quote:
usor usor am sa pun....momentan am altceva de facut.muzica nu e prioritate! |
da.. prima data motoru :D:D
|
e foarte frumoasa masina dar pune-i motor mai repede si gandeste-te bine si pune-i ceva mai mare,adik un m3 sau m5,daca ai nevoie de orice nu ezita sa ma intrebi sau sa imi ceri.........
|
xxs-ule cat te-a costat bara fata spate cu tot cu curier ?? da-mi un pm plzzz cu pretu barilor !!!
P.S. :ti-am urmarit toata evoutia masinii ai reusit ce multi nu reusesc in ani multi de munca ... e senzatie pe strada masina....keep it going |
Quote:
merci frumos dar dupa parerea unora masina e prea veche si merita...nu as da masina mea pe multe masini generatie noua si pentru cei care iau masini vechi si urate si le fac frumoase,din partea mea mult RESPECT!!!... |
piticule multi nu stiu sa aprecieze valoarea sentimentala a unei masini si trecutul ei .... are valoare sentimentala o masina veche mult mai mare decat una noua.... numai prin istoria ei ! deh nu prea gasesti oamnei destea le modifica numai k vor sa fie misto sau sa fie cunoscuti eventua:sad: l...nu ca tine si multi alti (TXA,PVM,DES,PMD doar cateva exemple) care o faci din pura pasiune si castigi respectu multor persoane ... nu stiu sa ce inseamna pasiunea pentru masini uni ....:!: :!: :!:
|
ce sa intamplat de numai a dat nimeni nici un post ??? topicu nu e inchis dupa cum vad .... ce se intampla pititc ???
|
Quote:
|
Quote:
poate bagi niste poze :-) |
Quote:
ps:cotiera de pisi 4 usi.... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning