![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Superb, am vazut ca nu prea plac oile impreuna cu Caroll Shelby, dar eu zic ca daca omul vrea sa se faca un viitor Becali e foarte ok :lol:. Si macheta e faina dar sincer pe mine cu oile alea m-ai dat gata :-D.
|
Frumoasa macheta si destul de bine detaliata. Este foarte interesanta si inedita ideea cu oile si cu Jhonny Walker :lol: :D
|
Ia fai o poza cu oile in portbagaj la Maybach :D
|
Quote:
Figurina nu a fost cumparata pentru asta, dar dadea bine cu palaria aia de texan. Quote:
Si da ... ai dreptate e de vanzare ... sau poate chiar data, in functie de ce raspuns primesc. Quote:
|
Foarte tare Frate !
Respect pentru Caroll Shelby... si cu tot respectul pentru oi... insa Ford-ul sa zica mersi ca are onoarea de a le transporta... ma refer in general la Ford made by U.S.A. ... Hai ca mi-a placut ! |
Quote:
|
15 Attachment(s)
Azi revin cu ceva mai serios
BMW 3.0 CSI - AutoArt Millennium Una din cele mai bine realizate machete din colectia mea ... ca sa nu zic chiar cea mai buna :D . E o macheta solida si grea, relaizata foarte atent. Nu am crezut ca o macheta asa de ieftina poate fi facuta asa de bine. Singurul defect care i l-am gasit ... ar fi stergatoarele prea ridicate fata de modelul real. Tind sa cred ca nu a venit a mea cu acest mic defect, pentru ca si la altii e la fel :D . Ca detalii in plus fata de alte machete ar fi volanul care functioneaza dupa principiul celui real, rotile neputand fi impinse cu mana stanga/dreapta ca la alte machete si balamalele reale la capota. Singurul lucru care cred ca ii lipseste ar fi scaunele rabatabile. Cred ca nu vb prostii cand spun ca acest model poate fi incadrat la seria 6, mai exact generatia care a inlocuit seria 3.0cs si 3.0csi. Ultimele 3 poze impreuna cu modelul care l-a scos pe acesta din fabricatie :D |
Quote:
Tari pozele, si Shelby, desi nu e "atractia" principala, dar oitzele alea sunt fenomenale! :D Pana la urma, macheta conteaza si e una super :-) |
cred ca e si cea mai bine facuta macheta BMW. nu discuta cu variantele noi de Kyosho...
|
bravo! o achizitie inteligenta!
|
o DA! Macheta este impecabila, detaliata excelent. N-am mai vazut un AUTOart atat de bine detaliat! Macheta la pret de Bburago Carrefour, verry nice!
N-am mai vazut macheta la nimeni pana acum pe forum, ca sa spun asa esti unic :D La mai multe, inteleapta alegere. |
o mai are powerbmw, pe alb. nu costa chiar cat un burgalo, da nu e departe!
una dintre cele mai bune machete dpvd al raportului pret / calitate |
Quote:
steaua: Cum adica nu pot fi impinse rotile stanga-dreapta? Nu vroiai cumva sa zici ca volanul se invarte dupa principiul real? La E30 de exemplu asa e :-) |
Quote:
frumos si pe alb dar parca asa imi place mai mult, rectific si spun ca este unica din pct. de vedere al culorii. ksm170, este foarte aproape de bburago ca si pret , rectific si aici si spun ca este mai ieftina ca un Maisto din seria NEED FOR SPEED. :D |
Si eu consider ca modelele de bmw autoart sunt peste cele kyosho, desi comparatia e aiurea, autoart neproducand modele de bmw noi.
Referitor la roti ... exact asta ziceam. Trebuie rotit volanul si trebuie rotit la fel ca in realitate pentru a misca rotile. Nu e suficient sa fie miscat doar jumate de tura cum e in mod normal la machete. In rest ... ma bucur ca va place macheta :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning