Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

B-69-TAU 19-04-06 18:09

Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?

bem o cola ceva nu berica ca parca ii vad pe cap de creta cum ne pescuiesc pe traseu!

B-83-DAC 19-04-06 20:11

lasa maestre sa bem fara alcool si tot bere o numim :))

AG-08-DEM 20-04-06 00:08

salut omule ai o masinuta super imi place ,am si eu o dacie din 85 dar recarosata in 99 cu fata de 94 si o am lovita si mam hotarat vazundut-i masina sa o fac lafel dar sun curios cum deschizi usile

AG-08-DEM 20-04-06 00:12

daca imi poti da detalii dami pe mail [email protected] un mail cu nr tau de tel pentu mai multe inf am fi unicati ca cei din constanta cu faruri de golf

AG-08-DEM 20-04-06 00:14

eu si cu cel de la D20 tuning am fi in pitesti cu alb si negru

AG-08-DEM 20-04-06 00:24

taurasule am niste cesuri frumosae de bord pentu masinuta ta contacteazama sa iti dau idea ,facem schimb de experienta daca vrei numai ca eu sunt din Pitesti

AG-08-DEM 20-04-06 00:25

la noi in pitesi se poarta numerele pe autocolant parca ar fi ideal la masinuta ta doar alb cu negru fara tricolor

claudiu lucian 20-04-06 13:09

taule, stii c trebuia sa-i mai faci?! sa-i astupi numarul

dak integrai spoilerele, nu iesea ceva??:D

asteptam poze cu jentile si cu pragurile.

B-69-TAU 20-04-06 16:17

1 Attachment(s)
asta este melodia din videoclip, asteptam si clipul sper sa apara acum de pasti...

claudiu lucian 20-04-06 20:11

marf mel a celor d la cassa-loco, are un sound placut, s-au axat p un altfel d hip-hop, s-ar putea sa aiba succes.:D

Andre3y 20-04-06 21:00

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
asta este melodia din videoclip, asteptam si clipul sper sa apara acum de pasti...

Deci Miercuri o sa am videoclipul pe bune Robi(B-69-Tau) ala de la Cassa Loco - Tu si cu pretena mea.... o sa il am si o sa-l pun...;) Ca atuncia am intorc de la Tara...paa atuncia va urez PASTE FERICTI !

quick_5hifter 21-04-06 02:03

intr-adevar robert e un baiat de nota 30+, am avut si eu probleme cu orientarea in bucuresti si tot la el am apelat (deh, suntem si cunostinte mai vechi :D ) asta pe langa faptul ca mi-a pregatit o pizza super cand am ajuns acolo...merci robert, raman dator cu o bere la malu' marii!
claudiu lucian, nu e indicat sa integreze spoilerele din mai multe motive, cum ar fi faptul ca la lovituri e mai greu sa le repari direct pe masina si mai ales...le schimba in curand!
PS: vreau si eu videoclipul celor de la cassa loco, atunci cand va aparea...robert, sa nu uiti sa-mi aduci si mie o copie pe dvd, sa ne uitam la el cand stam la semafor, in masina mea sau a ta ;)

B-83-DAC 21-04-06 10:11

inseamna ca daca pana atunci nu face nimeni rost de el ne punem sperantzele in Andre3y sa ni-l aduca.

Bodala 21-04-06 12:07

Am vazut azi videoclipu la TV Kalumea pe la ora 12 :)

B-69-TAU 21-04-06 12:39

Quote:

Originally Posted by Bodala
Am vazut azi videoclipu la TV Kalumea pe la ora 12 :)

si cum a iesit? sunt super curios! se vede bine masina? cum este? cine face o captura la videoclip?

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning