![]() |
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
bem o cola ceva nu berica ca parca ii vad pe cap de creta cum ne pescuiesc pe traseu!
|
lasa maestre sa bem fara alcool si tot bere o numim :))
|
salut omule ai o masinuta super imi place ,am si eu o dacie din 85 dar recarosata in 99 cu fata de 94 si o am lovita si mam hotarat vazundut-i masina sa o fac lafel dar sun curios cum deschizi usile
|
daca imi poti da detalii dami pe mail [email protected] un mail cu nr tau de tel pentu mai multe inf am fi unicati ca cei din constanta cu faruri de golf
|
eu si cu cel de la D20 tuning am fi in pitesti cu alb si negru
|
taurasule am niste cesuri frumosae de bord pentu masinuta ta contacteazama sa iti dau idea ,facem schimb de experienta daca vrei numai ca eu sunt din Pitesti
|
la noi in pitesi se poarta numerele pe autocolant parca ar fi ideal la masinuta ta doar alb cu negru fara tricolor
|
taule, stii c trebuia sa-i mai faci?! sa-i astupi numarul
dak integrai spoilerele, nu iesea ceva??:D asteptam poze cu jentile si cu pragurile. |
1 Attachment(s)
asta este melodia din videoclip, asteptam si clipul sper sa apara acum de pasti...
|
marf mel a celor d la cassa-loco, are un sound placut, s-au axat p un altfel d hip-hop, s-ar putea sa aiba succes.:D
|
Quote:
|
intr-adevar robert e un baiat de nota 30+, am avut si eu probleme cu orientarea in bucuresti si tot la el am apelat (deh, suntem si cunostinte mai vechi :D ) asta pe langa faptul ca mi-a pregatit o pizza super cand am ajuns acolo...merci robert, raman dator cu o bere la malu' marii!
claudiu lucian, nu e indicat sa integreze spoilerele din mai multe motive, cum ar fi faptul ca la lovituri e mai greu sa le repari direct pe masina si mai ales...le schimba in curand! PS: vreau si eu videoclipul celor de la cassa loco, atunci cand va aparea...robert, sa nu uiti sa-mi aduci si mie o copie pe dvd, sa ne uitam la el cand stam la semafor, in masina mea sau a ta ;) |
inseamna ca daca pana atunci nu face nimeni rost de el ne punem sperantzele in Andre3y sa ni-l aduca.
|
Am vazut azi videoclipu la TV Kalumea pe la ora 12 :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning