![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/18838-stopuri-lexus-logan-700-ron/page-2.html IA uite o solutie mai ieftina ca la wizards ptt stopuri clare cu leduri 550 roni
|
am uitat au tva inclus si sunt noi mai are doar o pereche acum ca restu le-a dat
|
1 Attachment(s)
asa arata pozitia :rolleyes2
|
mai belea se vede cu achiul liber :)
|
Quote:
si cu stopurile alea...nu cred k ii sta bine doar cu stopuri, mai bne cu banii aia ia un spoiler frumos p fatza, sau nishte fuste p care le atasezi la spoilerele tala. p buna, fara altceva facut la masina stau aiurea, parerea mea! |
hmmmmm....referitor la GGD ....eu nu am vazut nici un film cu el ...face asa ceva ? nu am auzit ....
referitor la show cred ca se aranjeaza > o sa vedeti sambata cum sta treaba ...sper sa il tina cauciucurile :) o problema ar fi ca nu prea este loc in polivalenta de niste joaca ....poate dam o fuga inainte de intalnire la 4 pana in academie ...imi place piatra cubica de acolo :) o sa vb cu el in leg cu spoilere ....o sa am ...acuma nu este momentul > la ce fac eu cu masina stric de la jenti cauciucuri praguri spoiler > tot ce tine de exterior :) nu se merita >de asta nici nu vreau sa bag banii in ele ..ca pe urma dispare distractia > numai vedeti sliduri > frane si alte nebuni...nu o sa mai ''tina'' |
Soarta...singuru regret e ca nu are tractiune pe spate :D
Bun...si faptu ca e logan :P |
2 Attachment(s)
cel mai tare film pana acuma sil 1 asta
si cel mai riscant pt telefonu meu :lol: am inteles ca vibra cand am trecut pe langa el ..:rolleyes2 :twisted: |
Sil4tuning potzi sa transformi j u filmuletzele cand le pui pe forum in avi sau mpeg orice ca mi'e greu sa le vad cu un program pe care am sau potzi sa imi zici u unu cu care il pot vedea? MS!!
|
Eh..cine vrea sa le vada sa`si ia 3gp converter..mai bine ca io am dialup...daca erau avi erau imense :PP
|
6 Attachment(s)
asa arata faru cu ''xenon'' :rolleyes2
|
super misto se vad :D vreau si eu 2 seturi :D
nenea dar astea ie xenoane dinalea care face blitz? :D |
astea sunt blitzuri captate de stramosi din fulgere de altadata care cutreierau vazduhurile in epoca de gheata :D
:lol: |
cat te-au costat farurile cu xenon ?
sau...ma rog...culoarea...dak nu sunt cu xenon |
84 ron
am spus si mai deunazi |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning