Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

EvLSant0S 04-10-05 14:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
needbrain...si ti-a placut ??? ati folosit vaselina ? :)

ontopic...santos elaboreaza la faza cu a-ti baga....

era la figurat ...

needBrain 04-10-05 22:05

oricum,cu masina faci treaba
btw cate fete am la facultateeeeeee
pai o sa am de muncit 3 ani

aleks 05-10-05 10:32

esti in anul I, nu?
p.s.:d c ti-ai skimbat avatarul?

RA_2fast4u 05-10-05 19:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
oricum,cu masina faci treaba
btw cate fete am la facultateeeeeee
pai o sa am de muncit 3 ani

succes :D
apropo de femei de la facultate...vai ce am vazut :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: era una sa-mi bag picioru....vaaaai....stai sa nu ma mai plang atata si sa va zik faza:
ma duk eu cu una sa isi cumpere ceva bluzitza( :P ) shi ajungem in ceva magazin numa de d-soare....bah...shi acolo o blonda buna sa-mi bag picoru....vai....nici nu o mai vedeam pe asta...numa pe blonda o vedeam......noh merge asa sa incerce o haina...shi noh ma bag eu putzin in seama, cu jena va dati seama....blonda superba shi shi cu vreo 3 ani mai mare ca mine....noh shi asta o zis ca ii boboaca la faculta in cj la.....filo? limbi ceva de genu :D ori cum ideea generala e ca era bunaaaaaaaa...deci chiar era perfectiunea in picoare....asa ca baietzi de la faculta din cj la mai amre :D shi noi astia de lic la shi mai mare ca dar incep balurile :D

needBrain 06-10-05 00:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
esti in anul I, nu?
p.s.:d c ti-ai skimbat avatarul?

sunt anul I
si avatarul l-am schimbat de plictiseala :lol:
daca ai sti ce reprezinta asta nou.... :lol:

BlueEyes 07-10-05 15:12

on topic
faza tare de agatat
1-tipa cu un sacou tricotat in mall... tip cu multe fermoare pe el ....trec unul pe langa altul si raman lipiti ... d c ????? tipului i s -a agatat fermoarul sau ce avea pe el d agatat in sacoul tipei .....damn .. l- naiba i-a bufnit pe amandoi rasu .. tipu o intreaba pe tipa ....asa agati u baetii ?? tipa .. asa te lipesti u de fete???
2-tipa asteapta pe cineva cunoscut sa vina s o ia ... (prezizez nu in bulevard) ...cand ... oups rezultat necunoscut! 2 tipi int-o duba o intreaba daca e singura si nu vrea sa o duca ei acs..intr-un final apare si cine trebuia s apara ptr a salva situatia
PS prima = prea tare
a 2a = penala(cum s iesi la agatat cu duba????????si in plus mai era si de la firma )

Mustang 07-10-05 15:18

ce tampiti...cu dubitza :lol:
si mai erau si 2...ce tipa sanatoasa la cap se urca cu ei ? :lol:

aleks 07-10-05 15:22

prima... tre' sa ai prea multa bafta sa se intample asa...
a doua... cine s-ar urca? doar din alea contra cost, if you know what i mean :wink:

Mustang 07-10-05 15:25

mmmm hoes ? :D

la faza cu dubitza...mai degraba incerci sa o agatzi cu un ciorap imputit...poate ai mai mult noroc :lol:

RA_2fast4u 07-10-05 16:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
1-tipa cu un sacou tricotat in mall... tip cu multe fermoare pe el ....trec unul pe langa altul si raman lipiti ... d c ????? tipului i s -a agatat fermoarul sau ce avea pe el d agatat in sacoul tipei .....damn .. l- naiba i-a bufnit pe amandoi rasu .. tipu o intreaba pe tipa ....asa agati u baetii ?? tipa .. asa te lipesti u de fete???

da macar se potriveau? :D :lol:

needBrain 08-10-05 02:29

prima e misto
dar aia cu dubitza......poate in alta viatza....sau.......\"cash\"

mada 08-10-05 12:31

asteptati voi mult si bine sa vi se intample aceeasi faza ka cea din mall ;)
si daca se intampla si dati de una urata ...da urata tare?:) cred ca o luati la 3`pazeste ..n`o mai intrebati daca asa agatza barbati ;)
cu masina .. e riscant sa agatzi...de fapt depinde si ptr ce agatzi .. ptr o seara ....sau speri ka poate pica ceva frumos cu care sa poti purta si`o conversatie and all this shitz ;)
oricum in nici un caz cu dubitza :)
dar eu am o vorba..daca iti trebe masina ca sa poti agatza ceva inseamna ka e de rau .. ar trebui sa va puneti ceva semne d intrebare daca numai cu masina puteti agatza.. ;)

needBrain 08-10-05 23:43

mai io-s mai timid de fel,vb f serios,iar cand sunt cu masina....prin tupeul necesar,sau mia bine zis nesimtirea necesara

mada 09-10-05 03:19

asta`i rau..
nu masina tre sa`ti dea incredere in tine..
daca n`ai avea masina ce ai face?:) scapa de obiceiu asta si incerca sa agatzi fete datorita personalitatii tale si felului de a fi..nu din cauza masini ;)

Mustang 09-10-05 10:14

ceva imi spune ca brain nu a vb serios la faza cu masina ;)

All times are GMT +2. The time now is 04:22.

- Copyright 2026 4Tuning