![]() |
Re: Spl Team
Quote:
parametrii tehnici nu prea sant necesari. aici vorbim de un amplif pe lampi. uite-te mai atent in poza. |
Quote:
Cu ce p..a mea te arunc cu pastile ? ce draq ai bah ? iar eu sunt obraznic ? vb aci de o treaba si tu vii si povestesti de MNC fara sa te intrebe cineva..... scuzama ....... mi a tokom bajod van man megint vazze ? dicsirlek itt te meg megin komentalsz ... |
Quote:
|
ovi, eu am vazut cu ochii mei 150,1 din 2 de 12toli, in cutie sigilata, asa k 144 nu e incredibil. intradevar, noi vorbim de un produs mult inferior fata de cele 2 subwoofere folosite. setup-ul de care vorbesc eu este folosit zi de zi de persoana respectiva, si suna incredibil si la volume mici-medii. pentru curiosi subwooferele folosite sant Resonant Eng XXX.
|
Quote:
|
da omule, dar sa nu uitam ca masinuta aia, nu are 2 metri juma lungime... :)
ii cum ai baga un dif intr-un butoi. :) presiune scoate ca vrei ca nu vrei. |
Quote:
|
schimba-ti avataru mai!!!
|
Quote:
|
Quote:
3. Db Drag Cluj cu 1 Amplificator D.D Z1 si 2 subwoofere Hertz HXS380D... Rezultatul a fost de 146.8 db - locul 1 Super street 1-2 felicitari si imi pare rau ca nu ti-am auzit masina la 150,2 dar asa a fost la prisma dute vino,la cluj nu am ajuns dar la anul sigur ne revedem.spor la lucru in continuare (((cu placere))) chiar nu imi este drag zozo deloc,dar macar a ajuns sa vrea sa dea cu un dif cat a dat cu opt,deci avanseaza,cine stie poate imi da clasa,poate si tie,nu stii niciodata lumea e plina de surprize :) |
Ma bucur pentru ca avanseaza la SPL si in primu rand ma bucur ca am avut placerea sa stau in linie cu el . Ii doresc cat mai multi decibeli ..dar am zis intrun fel ca, comparatia nu era tocmai buna deoarece sistemul avea probleme :) . In rest pot sa ii zic felicitari ! .
P.S: merci ... si lasa ca e timp sa auzi 150db |
Quote:
|
SPL Team desteptarea ..... :) ce e cu voi baieti ca stati in liniste ? :)
|
Quote:
|
dupa cum stiu eu in Ianuarie va fi urmatorul , poate si mai repede va fi ceva ..... daca nu .... facem noi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning