![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
arata super bine ce i drept ..dar un pic cam piperat pretul :d
|
Wow, ce tare e. Superb Megane-ul. Felicitari!
|
multumesc pentru aprecieri.
|
in Sfarsit ai cumparat Megane trophy .chiar ma intrebam cand o sa il vad la tine. e cel mai misto renault parerea mea :) felicitari
|
pandeam si eu macheta asta de ceva vreme..acum ca vad ce datalii are...m-am convins..o vreau...
bravo ptr achizitie.. am gasit-o cu 38 euro...e bun pretul sau as putea sa o gasesc mai ieftin?? ma gandeam daca apare si in alta culoare?? oricum..felicitari ptr achizitie....:D |
Quote:
Radu, te astept cu noutatile. Stiu ca ai :D |
Quote:
Renault Megane Sport Renault Megane Sport MTK Renault Megane Trophy 2007 Renault Megane Trophy 2009 Merci, astept sa vad si la tine un Ferrari :> Quote:
merci de aprecieri. Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
noutati in colectie
|
Asa deci, 2 bunatati la colectie adaugate.Focusul ca Focusul nu prea-s curios, dar abia astept sa vad 205-ul ala cu tuning de fabrica Solido:lol::lol: l-am vazut si eu la vanzare si acum ca tot esti tu cobaiul:lol::lol: sa vad si eu cum arata, daca se ridica la nivelul asteptarilor, :blahblah:
Deci daca ia putea sa-l prezinti pe el primul ti-as fi tare recunoscator... |
Quote:
|
Acum, domnu'' Radu, ... asteptam pozele :)
E duminica, timp liber, timp frumos ... deci nu sunt scuze sa nu apara pozele pana la finalul zile :evil_laug |
Astept sa vad 205!Ca sa vad daca a meritat sau nu,culoarea nu prea ma atrage la prima vedere!:D:shock:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Din pct. meu de vedere macheta este chiar ok realizata. O sa pun poze pana la finele saptamanii, sper. :twisted: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Din pct. meu de vedere macheta este chiar ok realizata. O sa pun poze pana la finele saptamanii, sper. :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning