![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
frumos, astept cu nerabdare finalul operatiunii...
|
Quote:
Bafta cu ea.. incepe sa semene a oltcit widebody rulls 8) |
razvane de abea il astept:X grabeste`l pe vopsitor:))
|
Vezi ce-i mai faci la buza aripii spate,e valurita
si badboyu oricat l-ai finisa,daca nu-i rotunjesi partea centrala nu stiu cat de bine o sa arate... in rest arata binisor :) |
10 Attachment(s)
pam pam :D.maine ii pun gemurile si o iau de la vopistor,in proportie de 90% a iesit bine,se vad ceva valuri pe unde e dat cu kit mult,dar mai bine nu cred ca se putea
|
e aceeasi culoare cu care e si oltcitul meu vopsit :D
spor la asamblat! |
Geniala culoare, spor la asamblat. Cum se numeste, si ce cod are?Daca nu e secret...:D
|
Quote:
Quote:
|
cred ca a iesit bine vopseala pe ea,dar la aripa aia n-ai facut nimic si din lateral se vede valurita jos la buza :rolleyes2
Nu te apuca inca de montaj,mai ales la geamuri,mai las-o 2-3-5 zile,sau monteaza la interior una alta... |
Pune jantele!!:D
|
cum a zis si julaikos....mai las-o acolo 4-5 zile si dupa aia te apuci sa umbli la ea, nu o expune intemperiilor. a iesit bine, bafta
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
cum zice si oxidu,merge luata acasa dar tine-o undeva la umbra,eventual sub un acoperis si fereste-o de gainat de pasare sau orice ar putea zbura peste ea,nu trebuie tinuta la cuptor cine stie cat,dar oricum vopseaua se usuca definitiv dupa vreo 4-5 luni(atunci cand incepe sa se ciobeasca la lovituri de pietre :lol:)
la aripa spate mergea indoita putin,de umflat e umflata destul :) in fine e un detaliu micut... |
a iesit foarte bine:X..
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:18. |
- Copyright 2026 4Tuning