![]() |
sal
o sa fie pentru toata lumea... maine ma duc sa iau prima transa
|
iupiiiiiiiiiiii sa pregatesc foarfeca si aracetul si prelandezul. avem de treaba :D :D
|
aaa, mi-am amintit, va laudati in primul post cu niste poze...
va faceti ca ploua? :lol: |
aleks... tu c ai baut mai baiete?? :D fetele au pus poze... adica dacia wrc a pus!! of of of te omoara fetele astea :D
|
Si Suceava asteapta cu nerabdare. Si mai ales eu. plange parbrizul si luneta dupa ele.
|
In functie de cum imi vin numerele, ca cele provizorii expira in cateva zile, eu voi participa la Bucuresti cu Toyota Supra MK III 232 CP. (de asemenea, depinde si de cand iese masina de la vopsitorie)
|
aja-i stefan :D si suceava ajteapta stickere :D
|
sper ca nu te gandesti sa o vopsesti in altceva decat negru ca altfel fac :evil: ( urat )
|
mey kiar n-am baut nik...
dar dak tot au spus asta in primul post, si si-au mai facut si topic separat, macar sa se tine de cuvant, si sa puna niste poze... nu? |
Re:
Quote:
|
Stai linistit. Tot neagra va fi. Doar ca era prost vopsita si trebuie o vopsitorie calumea. :D
|
:) Top[icul acesta l-am facut din greseala...pt. ca eram fff obosita...I-am rugat pe cei mai \"mari\" k mine sa il elimine, dar mi-au spus k nu deranjeaza pe nimeni...si ca nu are vreo importantza k l-am creat eu...deci...
|
asa asa, sa ne arati si nejte poze cu ea, da? :wink:
|
nu ne deranjeaza acest topic!! d c sa ne deranjeze? :D
|
2 Attachment(s)
sper sa nu se supere laurea si amy pe mine ca am pus pozele aici! Uite pozele cu fetele aleks! le-am pustat special pt tine! :D
:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning