Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Dictionar/Intrebari/Raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/150-dictionar-intrebari-raspunsuri.html)

platon911 14-04-07 16:42

Re: Dictionar/Intrebari/Raspunsuri

am si eu o intrebare!!!dak aduc de afara o masina modificata masiv,adik neoane,body kit,fum pe ea,NOS si alte kestii scumpe si performante.......!!! ce implik inmatricularea ei in RO?.....am auzit k neoanele sunt ilegale!!!

FUBU_S 16-04-07 16:39

Quote:

Originally Posted by FUBU_S (Post 849562)
care poate sa ma ajute.... ce inseamna si ce rol are Quickrelease? multumesc

Imi cer scuze de lipsa de info dar nici eu nu stiam mi multe era intr-o oferta trecuta la diverse si scria doar atat. Am aflat era vorba despre butucul volanului.

Bulbucan 19-04-07 03:11

Am si eu o intrebare! am jantele alea pe 17" din fabricatie pe Octavia 2 RS si as vrea sa le vopsesc negre! Imi poate zice cineva cum sa fac incat sa tina vopseaua pe ele si sa arate bine?

einstein1984 19-04-07 10:12

Vopsire in camp electrostatic, cauti in pagini aurii un atelier care sa faca asa ceva. Altfel, vopsite doar cu pistolul, o sa sara imediat imediat vopseaua de pe ele.

Bulbucan 19-04-07 16:32

Quote:

Originally Posted by einstein1984 (Post 859798)
Vopsire in camp electrostatic, cauti in pagini aurii un atelier care sa faca asa ceva. Altfel, vopsite doar cu pistolul, o sa sara imediat imediat vopseaua de pe ele.

oki ms fain!

turbojack 20-04-07 00:18

Quote:

Originally Posted by einstein1984 (Post 859798)

Iti vopsesc jante in mijlocul drumnului,preparate de mine,cu vopseaua ce o aleg eu si nu sare vopseaua. ;) Conteaza pregatirea suprafetei de vopsire,materialele utilizate si mina.

einstein1984 20-04-07 09:50

Dar tot mai bine e in camp electrostatic!

turbojack 21-04-07 23:54

Quote:

Originally Posted by einstein1984 (Post 861494)
Dar tot mai bine e in camp electrostatic!

Categoric.Regula necesara si suficienta este ca acea masina sa merite niste jante vopsite astfel.;)

RAZvan15 23-04-07 15:50

spuneti'mi si mie daca merge (se aude bine) o toba sport pe o masina diesel ? ....

turbojack 24-04-07 01:05

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 866818)
spuneti'mi si mie daca merge (se aude bine) o toba sport pe o masina diesel ? ....

NICIODATA....

kosty_kodsty 01-05-07 13:18

Intrebare

Salutare la toata lumea,
Am o mica problema. Am lasat masina cateva zile sub un plop si mi-a picat pe caroserie un fel de clei pe care nu-l mai pot spala. Stie cineva cu ce pot curata cleiul asta? Masina este alba si petele se vad destul de rau. A mai avut cineva problema asta? Un vecin mi-a zis ca nici la spalatorie nu se ia. Va rog ajutatima. Merci.

Cristy65 02-05-07 08:25

am si io o intrebare:turbina cu turbo e acelasi lucru?si daca nu, care este iiferenta intre ele?mersi

razvanvirna 04-05-07 15:03

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3894)
Se pare ca multi utilizatori care se inscriu pe forumul nostru sunt \"inhibati\" ( dupa cum spunea ZoliaT ). Inhibati... nu stiu de ce ar fi, pentru ca sunt liberi sa intrebe tot ce vor ( daca nu stii ceva, nu trebuie sa-ti fie rusine ) si orice intrebare va primi un raspuns din partea noastra ( in masura ce-l putem da ).

Deci... Daca aveti o nelamurire in legatura cu semnificatia unui termen despre care ati auzit sau ati citit, intrebati.

de la 185/65/15 am bagat 215/40/17(desi intra 215/45 lejer)
acu vreau sa pun 225/40/r18 ce zici merge?

einstein1984 04-05-07 23:10

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 880248)
am si io o intrebare:turbina cu turbo e acelasi lucru?si daca nu, care este iiferenta intre ele?mersi

Da. Si ambele sunt sinonime cu termenii de trubosuflanta sau turbocompresor (sau turbocharger in engleza americana).

SqRRuLzzz 03-06-07 16:37

Re: Intrebare

[QUOTE=kosty_kodsty;879135]Salutare la toata lumea,
Am o mica problema. Am lasat masina cateva zile sub un plop si mi-a picat pe caroserie un fel de clei pe care nu-l mai pot spala. Stie cineva cu ce pot curata cleiul asta? Masina este alba si petele se vad destul de rau. A mai avut cineva problema asta? Un vecin mi-a zis ca nici la spalatorie nu se ia. Va rog ajutatima. Merci.[/QUOpune si u o poza sa vad despre ce e vb si iti zic cum sa scapi de ........ expert >

All times are GMT +2. The time now is 20:08.

- Copyright 2026 4Tuning