![]() |
Re: Dictionar/Intrebari/Raspunsuri
am si eu o intrebare!!!dak aduc de afara o masina modificata masiv,adik neoane,body kit,fum pe ea,NOS si alte kestii scumpe si performante.......!!! ce implik inmatricularea ei in RO?.....am auzit k neoanele sunt ilegale!!!
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare! am jantele alea pe 17" din fabricatie pe Octavia 2 RS si as vrea sa le vopsesc negre! Imi poate zice cineva cum sa fac incat sa tina vopseaua pe ele si sa arate bine?
|
Vopsire in camp electrostatic, cauti in pagini aurii un atelier care sa faca asa ceva. Altfel, vopsite doar cu pistolul, o sa sara imediat imediat vopseaua de pe ele.
|
Quote:
|
Quote:
Iti vopsesc jante in mijlocul drumnului,preparate de mine,cu vopseaua ce o aleg eu si nu sare vopseaua. ;) Conteaza pregatirea suprafetei de vopsire,materialele utilizate si mina. |
Dar tot mai bine e in camp electrostatic!
|
Quote:
|
spuneti'mi si mie daca merge (se aude bine) o toba sport pe o masina diesel ? ....
|
Quote:
NICIODATA.... |
Intrebare
Salutare la toata lumea,
Am o mica problema. Am lasat masina cateva zile sub un plop si mi-a picat pe caroserie un fel de clei pe care nu-l mai pot spala. Stie cineva cu ce pot curata cleiul asta? Masina este alba si petele se vad destul de rau. A mai avut cineva problema asta? Un vecin mi-a zis ca nici la spalatorie nu se ia. Va rog ajutatima. Merci. |
am si io o intrebare:turbina cu turbo e acelasi lucru?si daca nu, care este iiferenta intre ele?mersi
|
Quote:
acu vreau sa pun 225/40/r18 ce zici merge? |
Quote:
|
Re: Intrebare
[QUOTE=kosty_kodsty;879135]Salutare la toata lumea,
Am o mica problema. Am lasat masina cateva zile sub un plop si mi-a picat pe caroserie un fel de clei pe care nu-l mai pot spala. Stie cineva cu ce pot curata cleiul asta? Masina este alba si petele se vad destul de rau. A mai avut cineva problema asta? Un vecin mi-a zis ca nici la spalatorie nu se ia. Va rog ajutatima. Merci.[/QUOpune si u o poza sa vad despre ce e vb si iti zic cum sa scapi de ........ expert > |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning