![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Foarte tari, pe cuvantul meu asa ceva (aia alba) o avea un copil care era cu mine la gradinita deci de vreo 25 de ani. Foarte tare ca ai asa ceva. Sa le tii bine.
|
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi, celelalte 2: Panhard 35CV 1927 1/43, alba, numarul 3 Simca Oceane 1/43, galbena, numarul 1 Plus o poza de grup:-) |
waaaw, de cand nu am mai vazut Panhard 35CV. am avut si eu acum multi ani, prin scoala primara eram cred, insa pe culoarea rosie si din pacate le-am stricat, am avut vreo 3 parca. Atunci se gaseau prin librarii, impreuna cu Panhardurile celelalte, cum ai si tu, cel alb si cel galben.
Acum regret ca le-am stricat, dar ce sa-i faci, asta e......... |
Faina mini colectia asta, chiar o bucatica de istorie.
|
Da, sunt foarte frumoase, bune de avut in colectie mai ales langa ceva model asemanator fabricat azi, ca sa vezi cum a evoluat tehnica;).
|
Foarte frumoase, deosebite, sa le stapanesti sanatos.
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi, doua machete ce-mi plac foarte mult: '10 Chevrolet Camaro SS 1/64 HotWheels Citroen C4 WRC Red Bull 1/60 Norev |
Foarte tare C4, daca gasesc imi iau si eu, ca maine imi fac revizia la citronada ;). Chevy am si eu e foarte ok.
|
Quote:
|
Panhard am avut si eu acum 20-25 de ani... imi aduc aminte... era pe o nunata de albastru, dar... praful s-a ales de ea... pacat, mare pacat. Ma bucur ca vad la tine asa ceva! ai grija de ele!
|
Foarte tare C4. Arata super la scara asa mica. Am mai vazut la cineva un Renault Megane asa sport dar nu a vrut sa mi-l vanda (avea doua, era ceva agent).
|
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi, primul model care il am atat Treasure Hunt, cat si $uper Treasure Hunt; si un model pe 2010, reeditat ce-i drept, din seria Track Stars: Bone Shaker 1/64 HotWheels $uper Treasure Hunts 8/12 (ultimele 2 poze, impreuna cu cea normala) Acura NSX 1/64 HotWheels |
Foarte tare $TH, daca mai dai de vreunu sa nu ma uiti , ca platesc instant ;)
|
Foarte faina Acura si schema de culori arata bine. De Bone Shaker ce sa mai zic, e o legenda printre noi.
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi, doua din HotWheels Racing: Chevelator 1/64 HotWheels Pro Stock Firebird 1/64 HotWheels |
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning