Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

Eugen_TL 02-04-07 22:05

Re: How about piercing or tattoos?

lol...de unde sa te trezesti mai ! :) se face local... a mea si-a facut pierce sub buza si a fost data cu un spray... deci vezi , esti constient ce se petrece doar ca nu doare la fel de tare ,dar de simtit tot simti :)

Sasha_z 03-04-07 20:19

e normal...doar am zis la caterinca...ce naiba , doar stiu si eu cum se face!!!!

Magos 03-04-07 21:48

eu am mi-am pus cercel in buza de 3 ori, in 3 gauri diferite ... :D pe toate mi le-am dat singura in baie... :D fara nici o anestezie nimic... cu cercelul pilit... va dati seama ca nu a fost chiar asa rau daca mi-am facut....de trei ori!!! :D

si nu o sa uit niciodata ca prima gaura mi-am facut o in clasa a x-a, in timpul orei de georgrafie... :D ;)) am cerut pana la baie... si .... mi-am "mutilat" buza...;))=))

Spark 03-04-07 22:01

ai de capu` meu ... magos ...
atata am avut de zis ... ;)

Eugen_TL 03-04-07 23:14

mie sincer mi s-a facut pe moment pielea gaina :)

Magos 03-04-07 23:21

1 Attachment(s)
...acuma??? :D
hai sa va pun o poza cu "progenitura"

Eugen_TL 03-04-07 23:22

nuuuuuuuuuuu =)))) cum pielea mea sa te apuci sa te gauresti ma? ce esti o placa de rigips? in plus trebuie sa stii unde nu oricum se face :|

Magos 03-04-07 23:24

poza e intr-a 10=a
:D
deci ... are 3 ani
:P

Magos 03-04-07 23:25

... nu stiu ce te sperie asa... dupa cum vezi, spre necazul altora... sunt inca vie... ;)

Eugen_TL 03-04-07 23:30

nu serios dar de la niste chestii minore se poate ajunge naspa ... am vazut niste reportaje interesante ... nush in alte locuri dar in spranceana poate fi chira naspa daca iti faci singur/a

Mustang 04-04-07 16:27

Zona aia mi se pare cea mai nasoala de pierce ...
Nu conteaza cat de bine arata tipa/tipul ... Cu tampenia aia acolo STRICA orice frumusete ...
Din punctul meu de vedere, bineinteles.

VaLeX 12-05-07 10:05

eo mi'ash face un tatuaj pe antebratz .*****is sau ceva tribal nush ..chiar nu m'am gandit serios la asta..insa de pirce ..Exclus! :) cel putin in cazul meu..pur si simplu nu`mi place :D ..si in cazul fetelor..un tatuaj micutz n`ar strica (acu depinde si de corp)..iar pirce la fete..doar in burik ..sau in mij ( kiddin' ) :D:D:D ...pam pam

blazeyblaze 12-05-07 13:45

eu zic sa terminati voi cu pierceurile home made pentru ca sincer sa fiu nu realizati cate puncte nervoase va strabat locurile in care va intepati.....magos...poate ramaneai cu buza moarta....am mai vazut cazuri
cat despre tatuaje....go baby go go...sunt fan tatuaje :) de aia sunt si plin de ele :)

Slim29 30-05-07 01:00

pierceurile nu prea imi plac dar tatuajele :X:X:X:X.. primu si singuru l-am facut la 15 ani :d .. si ink nu am terminat , o sa-mi mai fac

pHlow 30-05-07 15:26

nu sunt adeptul tatuajelor permanente pt ca ma plictisesc repede.. stiam ca sunt unele care dispar in timp(2-3 ani(sper sa nu spun prostii)) ..

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning