Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   4TuningFESTIVAL 2009 - 3-4 octombrie - Baneasa Shopping City (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/145545-4tuningfestival-2009-3-4-octombrie-baneasa-shopping-city.html)

gazaruyo 04-10-09 22:00

Re: 4TuningFESTIVAL 2009 - 3-4 octombrie - Baneasa Shopping City

Quote:

Originally Posted by AG-91-AFU (Post 2692838)
la 2 ursuleti in loc de un far are o kestie iesita.....ma lumineaza si pe me cineva?ce este aia?

si eu m-am uitat la treaba asta si banuiesc, ca este farul scos si e un tub pt. a aduce mai mult aer in filtru.

taz.frkz 04-10-09 22:00

vlad cu M3 .. .am fost si eu de dim tot la start.. ti'am facut si poze multe. Dar a venit gratian si mi'a zis ca inafara de taxi sa nu se mai dea nimeni cu pasageri iar mai trz nu aveam bani la mine :)) . Daca e sa iti dau pozele da'mi un pm cu idul de messenger.

WVM M3 04-10-09 22:02

Quote:

Originally Posted by Victor Lazea (Post 2692735)
Man sti cum se zice,cel mai destept cedeaza,asa ca forget about it...nu merita sa va certati pentru nimicuri.

Da u`r right...Mariane te salut si toate cele bune la fel si celebrului Claudiu NSL :-)

taz.frkz 04-10-09 22:02

la unu din ursi .. la RLG era filtru de aer. Iar la celalalt nu m'am uitat atent.

daffy duck™ 04-10-09 22:04

la toti erau filtrele de aer...si dupa filtre veneau turbine (la unii :lol::lol::lol::lol:)

WVM M3 04-10-09 22:06

Quote:

Originally Posted by gazaruyo (Post 2692734)
poti explica te rog care este treaba cu taxi drift? nu ce inseamna! cum se procedeaza cu abonarea sau inscrierea , ca ma intereseaza si pe mine pe data viitoare.

Da ok,iti explic : Taxi drift se organizeaza la un moment dat intr`o pauza de antrenamente cand anumiti piloti isi pot pune masiniile la dispozitie pentru a "drifta" alaturi de unul dintre spectatori.Asta insemnand ca spectatorul va sta in dreapta sau stanga,dupa caz,in orice caz nu la volan :D
Taxa este una fixa de 50 RON si este stabilita de conducerea 4tuning.
Cand va urma Taxi-Drift ,Gratian anunta la microfon unde sa se stranga doritorii.
Cam despre asta era vorba.Sper ca te`am lamurit ;)

gazaruyo 04-10-09 22:08

Quote:

Originally Posted by WVM M3 (Post 2692886)
Da ok,iti explic : Taxi drift se organizeaza la un moment dat intr`o pauza de antrenamente cand anumiti piloti isi pot pune masiniile la dispozitie pentru a "drifta" alaturi de unul dintre spectatori.Asta insemnand ca spectatorul va sta in dreapta sau stanga,dupa caz,in orice caz nu la volan :D
Taxa este una fixa de 50 RON si este stabilita de conducerea 4tuning.
Cand va urma Taxi-Drift ,Gratian anunta la microfon unde sa se stranga doritorii.
Cam despre asta era vorba.Sper ca te`am lamurit ;)

ok am inteles! ms de lamurire! am crezut ca se fac liste dinainte sau trebuie sa iei legatura cu concurentul. ms incaodata!

WVM M3 04-10-09 22:09

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 2692793)
salut! masina e gri mat, nu maro! ;) baiatul care a venit cu ea, e pentru prima data la un drift show (participant)! bafta in continuare!

Salut!Da,am vazut evolutia sa a crescut din ce in ce mai mult felicitari lui.Si eu sunt la a doua competitie de gen :-) Si ok era gri mat,imi cer scuze :-)

WVM M3 04-10-09 22:11

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 2692829)
Pacat..oricum..pana sapt viitoare pune macar un batz de mop pe post de frana de mana si da mai mult din tine ca e pacat de masina aia[pe tine nu te cunosc]..tree sa dai tot ce e mai bin din m3-ul ala..bafta si respect din partea mea!

Multumesc mult....Masina are frana de mana hidraulica,deci nu are ....Necesita o frana de mana pe cablu pentru asa ceva...poate pe viitor oricum acum sezonul este ca si terminat poate la primavara alta masina sau chiar asta :) Multumesc mult pentru urari si respect si tie!

WVM M3 04-10-09 22:15

:
Quote:

Originally Posted by geo_bebico (Post 2692845)
Salut. In primul rand felicitari lui WVM M3. Ai fost cel mai tare!:D
Vin si eu cu cateva poze de la accident.

Ma..pe bune acum am fost tare ...dar la coada acolo :D sa fim seriosi eu iti multumesc inmiit de apreciere dar sincer am fost slab in comparatie cu altii...Unii meritau mult mai mult ..cum ar fii Marius KNS`ul...sincer acolo s`a comis o nedreptate...in fine..eu mai am de invatat...

big_ballz 04-10-09 22:19

Quote:

Originally Posted by WVM M3 (Post 2692917)
:

Ma..pe bune acum am fost tare ...dar la coada acolo :D sa fim seriosi eu iti multumesc inmiit de apreciere dar sincer am fost slab in comparatie cu altii...Unii meritau mult mai mult ..cum ar fii Marius KNS`ul...sincer acolo s`a comis o nedreptate...in fine..eu mai am de invatat...

pai invata ca ai cu ce..si lasa emotiile k o faci in primul rand pt tine..lasa publicu` cad esti la volan..de public te ocupi dupa..am vazut k e la moda sa deschizi geamu si sa ridici un deget..de preferat nu ala mijlociu:))

WVM M3 04-10-09 22:22

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 2692927)
pai invata ca ai cu ce..si lasa emotiile k o faci in primul rand pt tine..lasa publicu` cad esti la volan..de public te ocupi dupa..am vazut k e la moda sa deschizi geamu si sa ridici un deget..de preferat nu ala mijlociu:))

Nu stiu ce deget trebuie sa ridic si da o fac pentru mine din pasiune pentru frumos...ma dadeam la 402 metrii pana acum dar gata nu ma mai dau never la la linie...decat de`a latu` :D ies acum mai vorbim maine despre aceasta pasiune comuna ..pe mine m`a acaparat :lol:

krsN1 04-10-09 22:27

La vitantis daca mai are timp WVM_m3 as vrea si eu 5 ture cu el :D Sper sa numai ploua weekendul viitor :d .respect tuturor drifterilor :)

ClaudyuNSL 04-10-09 22:28

Care au fost castigatori de la "expo" sau mai bine zis "expozitie in ploaie" am inteles ca au fost ceva premii si acolo cu toate ca nu se poate numi expozitie avand in vedere ca masinile au stat ca in parcare la supermarket si afara turna cu galeata (am plecat mai devreme si nu am apucat festivitatea de premiere)

big_ballz 04-10-09 22:30

Stie cineva vr1 thread cu masina lui DOBRE??..as vrea sa aflu si yo mai multe detalii despre masina lui..mi-a placut mult de tot omu` azi..FORTZA DOBREE!!:)):))

All times are GMT +2. The time now is 06:28.

- Copyright 2026 4Tuning